Kagawa a Dortmundnak szurkol

Shinji Kagawa bevallotta, ösztönzõleg hat rá az, hogy korábbi csapata, a Borussia Dortmund bejutott a Bajnokok Ligája döntõjébe.


Szombaton este a Wembley gyepén a Dortmund ellenfele az a Bayern München lesz, amely épp a Borussiától szerezte vissza idén a Bundesliga bajnoki címét.

Jürgen Klopp és csapata számos csodálót szerzett azzal a gyors tempójú, nyomás alatt tartó játékkal, amit idén mutattak és a japán sztár - aki 2010-2012 között játszott a sárga-feketéknél - reméli, egykori csapata a hétvégén megszerzi pályafutása második BL trófeáját.

"Jobban akarok játszani a Bajnokok Ligájában jövõre, mert inspirál az, hogy a Dortmund bejutott a döntõbe" - mondta Kagawa a Manutd.jp-nek a közelmúltban. "Arra ösztönöztek, hogy tisztában legyek azzal, esélyem van a Uniteddel a legmagasabb szinten szerepelni."

"Figyelemmel követem azt, amit csinálnak és néhány játékossal tartom a kapcsolatot. Minden egyes alkalommal, amikor továbbléptek a Bajnokok Ligájában, küldtem nekik egy gratuláló üzenetet."

 


A Bayern idén bajnok lett hat fordulóval a szezon vége elõtt, ám a legutóbbi hat, Dortmund elleni bajnokija során nem tudott gyõzni a bajor gárda.

"Nehéz dolga lesz a Dortmund ellen a Bayernnek, mert három szezon óta nem tudták legyõzni õket" - folytatta Kagawa, aki tévén keresztül nézi majd a találkozót, hiszen válogatott kötelezettségei lesznek közben.

"A Dortmund keményen fog játszani, de nem túlzott magabiztossággal. Izgalmas mérkõzés lesz szerintem és remélem, hogy a Dortmund lesz Európa bajnoka."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!