Rio Ferdinand szerzõdést hosszabbított

Rio Ferdinand új, egy éves szerzõdést kötött, amely értelmében a védõ 12. szezonját fogja megkezdeni a Manchester United játékosaként.


2002-es debütálása óta a középhátvéd 432 mérkõzésen lépett pályára a klubban, és ebben a szezonban már hatodik Barclays Premier League bajnoki címét nyerte meg.

 

"Mindenki számára egyértelmûen látható, hogy Rio az egyik, ha nem a legjobb szezonját futotta idén, és szerintem még a külsõ szemlélõ számára is egyértelmûnek tûnhet, hogy Rio micsoda személyiség az öltözõn belül, úgyhogy örömmel tölt el, hogy új szerzõdést kötött a klubbal. Már nagyon várom, hogy együtt dolgozhassak vele" - mondta David Moyes.

 

 

"Boldog vagyok, hogy új szerzõdést írhattam alá. Ki ne akarna hétrõl-hétre egy ilyen fantasztikus csapat tagjaként 76 ezer ember elõtt játszani? Eddig egy hihetetlen utat járhattam be a csapattal, és büszke vagyok rá, hogy folytatódhat. Mostantól már csakis a klubbéli karrieremre koncentrálhatok, amely már az elmúlt évek során is nagyon jól mûködött számomra."

 

"Nagyszerû egy ilyen csapat tagjának lenni, most pedig egy új érát kezdünk meg a klubbal, amely nagyon izgalmas dolog. Már találkoztam Daviddel, és nagyon várom, hogy együtt dolgozhassak vele és még számos trófeát nyerhessek ezzel a csodálatos klubbal."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!