Fortune: Remélem Rooney marad

Az egykori Manchester United játékos, Quinton Fortune szerint "fura látvány" lenne Wayne Rooneyt más mezben látni, mint a Vörös Ördögökében, továbbá reméli, hogy David Moyes vezényletével újabb sikereket fog elérni az Old Trafford legénysége.


Fortune nehezen tudja elképzelni, hogy az angol válogatott csatár más klubba igazoljon és reméli, meg lehet gyõzni, hogy maradjon.

 

"Nem tudom elképzelni Rooneyt máshol" - mondta Fortune.

 

"Fõleg, nagyon furcsa lenne, ha éppen most távozna, amikor újra David Moyes lesz az edzõje. Én nem tudom, hogy mi ez a hatalmas zûrzavar most körülötte, mindenki beszél összevissza, de én õszintén remélem, hogy marad."

 

"Õ egy nagyszerû játékos, fantasztikus, amit tett a Manchester Unitedben, nagyon furcsa lenne ezek után õt egy másik csapat mezében látni."

 

 

Fortune úgy véli, hogy a 20. bajnoki címét ünneplõ csapatot néhányan alábecsülték, miután csupán a rosszabb gólarány miatt veszítették el az elõzõ szezonban a trófeát.

  

"Hiába próbálták néhányan leírni a Unitedet, õk megmutatták mire képesek, és visszaszerezték a trófeát. Ez egy hatalmas teljesítmény volt. Tavaly is megérdemelték volna a címet, különösen ha figyelembe vesszük, a City milyen hatalmas összegeket költött és így is csak hajszálon múlott a cím sorsa."

 

"Én biztos vagyok abban, hogy ezek a srácok megõrzik a Premier League címet és néhány éven belül megnyerik a Bajnokok Ligáját."

 

Arra a kérdésre, mi lesz Moyes legfontosabb feladata az Old Traffordon, Fortune így válaszolt: "A gyõzelem és jó foci, tehát ott folytatja majd, ahol Sir Alex Ferguson abbahagyta. Ez lesz a feladata, és úgy érzem hosszú idõn keresztül."

 

"Nyilván saját elképzelései után fog menni, de az eredmény ugyan az lesz: gyõzelem! Õ egy jó edzõ, aki most besétál egy hatalmas klubba, ahol remek feltételek mellett valósíthatja majd meg az álmait."

 

"Biztos vagyok benne, hogy éhes a címekre. Remek rekordot ért el az Evertonnal nehéz körülmények között is és most a világ legjobb játékosaival dolgozik majd. Úgy gondolom, hogy hatalmasat  fog alakítani, és a Manchester United élén kielégítheti a trófeák iránti éhségét."


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!