Hodgson középhátvédként számít Philre

Az angol válogatott szövetségi-kapitánya, Roy Hodgson úgy véli, Phil Jones-nak a védelem közepén van a legjobb esélye meghatározó szerepet betölteni.


Roy Hodgson a Manchester United játékosát is behívta a norvégok elleni barátságos mérkõzésre, viszont a 21 éves Phil Jones már 1 éve nem lépett pályára, azóta pedig már 5 találkozót is játszott az angol válogatott.
 
Miközben Sir Alex Ferguson több poszton is bevetette a Unitedben, Hodgson szerint a játékosra középhátvédként számít a jövõben, ahol Rio Ferdinand válogatottból való visszavonulása után John Terry párja lehet a védelem tengelyében.
 
A jövõ heti Írország és Brazília elleni barátságos mérkõzés elõtt a következõket mondta a Daily Mirrornak adott nyilatkozatában: "Phil az egyik olyan játékos, aki azon kategóriába tartozik, akik talán nem játszanak rendszeresen klubcsapataikban."
 
"Tom Cleverley-nek meg kell harcolni helyéért a Unitedben, hiszen olyan játékosok vannak elõtte, mint Shinji Kagawa, Paul Scholes és Anderson."
 
 
"Igazából ugyanez a helyzet Phil Jones-szal is. Ha középhátvédként akar pályára lépni, akkor olyanok vannak elõtte, mint Ferdinand, Jonny Evans és Smalling."
 
"Ebbõl az okból kifolyólag Sir Alex több poszton is bevetette. Középhátvédként jól teljesített, de a középpálya közepén is megállta a helyét."
 
"Az a benyomásom - bár még nem dolgoztam vele annyit, hogy kijelenthessem -, hogy õ egy középhátvéd. Középhátvédként érkezett a Unitedbõl, és azt hiszem, õ is ott szeretne játszani."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!