Hivatalos: Phelan és Steele is távozik

A mai napon a Manchester United megerõsítette, hogy távozik a klubtól Mike Phelan menedzserasszisztens és Eric Steele kapusedzõ.


David Moyes, aki 2013. július 1-tõl lesz hivatalosan a United menedzsere, elmondta: "Szeretnék mindenért köszönetet mondani, amit Mike és Eric tett. A jövõ egy bizonyos pontján szeretném a saját edzõi stábomat kinevezni, ám szeretném megragadni az alkalmat, hogy mindkettejüknek a legjobbakat kívánjam jövõbeli pályafutásukhoz."

Ed Woodward, a United ügyvezetõ alelnöke így nyilatkozott: "Szeretnék köszönetet mondani Eric-nek és Mike-nak ezért, amiért az itt eltöltött idejük során hatalmas hozzájárulást tettek a Manchester United sikerességéhez. Profizmusuk, képességeik és szorgalmuk minden elismerést megérdemel. Mindketten a labdarúgás legjobbjai közé tartoznak és itt mindenki hosszú és sikeres pályafutást kíván nekik."

 


Mike Phelan korábban a klub játékosa is volt, 2008-tól dolgozott Sir Alex Ferguson menedzserasszisztenseként azok után, hogy 2001-tõl az elsõ csapat edzõje volt.

Eric Steele 2008-ban csatlakozott a klubhoz kapusedzõként, hogy pótolja a sérülés miatt visszavonuló Tony Cotont.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!