Rooney készen áll a visszatérésre?

Wayne Rooney talán a kispadra leülhet a United szombati Wigan Athletic elleni bajnokiján, annak ellenére, hogy csak erõnléti edzést végzett ezen a héten, labdával nem találkozott.


Sir Alex Ferguson ezt az információt a MUTV-nek pénteken reggel adott interjújában erõsítette meg. Mindez azt követõen történhet meg, hogy Wayne Rooney a múlt héten szombaton tért vissza a Nike fõhadiszállásáról, az Oregon állambeli Portlandbõl, ahol erõnléti edzéseket végzett annak érdekében, hogy minél elõbb játékra alkalmas állapotba kerüljön.

 

Rooney a Vörös Ördögök Aston Villa ellen 2-2-es döntetlenjét követõen érkezett vissza Manchesterbe, és bár ezen a héten továbbra is csak kondícionális javulására koncentrált az edzésen, elképzelhetõ, hogy szerepet kap a Wigan ellen.

 

 

Emellett a csapatnál csak a legutolsó pillanatban fognak határozni a portugál szélsõ, Nani játékáról, aki csak pénteken tért vissza Carringtonba, miután a hét közben a portugál válogatottban játszott Spanyolország ellen. Sir Alex Ferguson elmondása szerint meg fogják vizsgálni Nani állapotát, annak ellenére is, hogy nem érkezett semmilyen információ arról, hogy sérült lenne, vagy rúgást kapott volna, így az ezen a héten 24. életévét betöltõ középpályás elvileg játékra kész állapotban lehet szombaton.

 

Sajnos ugyanez azonban nem elmondható Rafaelrõl és Ryan Giggsrõl. Rafael továbbra is zúzódásos lábsérülésébõl próbál felépülni, így valószínûleg nem lesz nevezve a Latics elleni keretbe, míg Ryan Giggs visszatérést nem akarják elsietni, miután egyszer már kiújult ebben a szezonban térdsérülése. 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!