Ferguson óvatos a szeszélyes Wigannel

Sir Alex Ferguson nem tudja, hogy mit várjon a szombaton az Old Traffordra látogató ellenfelüktõl, a Wigan Athletictõl.


A Vörös Ördögök menedzsere is úgy érzékeli, hogy Latics egy eléggé egyenletlenül teljesítõ csapat, amelyet jól mutat a bajnokságban mutatott liftezõ formájuk.

 

Azonban úgy véli, annak ellenére, hogy megbélyegezték a lancashirei csapatot azzal, hogy kiismerhetetlenek, a Wigan menedzsere, Roberto Martinez megfogja mutatni együttesével, hogy mire képesek, és az idõ neki dolgozik.

 

"Szerintem meg lesz annak az eredménye, hogy a csapatát ilyen filozófia szerint vezeti" - kezdte a skót menedzser.

 

"Maximálisan kiáll amellett, amiben hisz, és ez nagyon jó. Ez megmutatja, hogy milyen erõs vezetõ, és szerintem a játékosok is elkezdtek már hinni benne."

 

"Van egy kis egyenletlenség a teljesítményükben, de képesek bármire. Megverték a Tottenhamet idegenben, jó eredményt értek el a West Brom ellen is, a Liverpoollal pedig döntetleneztek."

 

 

A történelem egyértelmûen a United mellett áll ha a két csapat közös múltját vesszük alapul: a hazaiak legutóbbi 11 Wigan elleni mérkõzésüket megnyerték, beleértve a 2006-os Ligakupa-döntõt is. Azonban Sir Alex Ferguson szerint semmit sem szabad biztosra venni, hiszen a Premier League idei szezonja már eddig is megmutatta, hogy egy-egy csapat kiismerhetetlen teljesítményre képes.

 

"Volt jó pár meglepetés eredmény már eddig is. Ennek a jeleit már az elõzõ szezonban is láthattuk, és ez nincs máshogy idén se" - tette hozzá.

 

"Az emberek állandóan azon lovagolnak, hogy veretlenek vagyunk, de rengeteg pontot vesztettünk már eddig is, bár ha úgy nézzük a múlt hétvégén a Villa ellen mi csentünk pontot." 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!