Hodgson: Zaha ragyoghat

Roy Hodgson dicséretekkel halmozta el Wilfried Zahát és szerinte a 20 esztendõs játékosra fényes jövõ vár a Manchester Unitednél és az angol válogatottnál is.


A fiatal támadót Sir Alex Ferguson még januárban igazolta le a Crystal Palace-tól, ahova még a szezon végéig kölcsönbe visszakerült. Ez a kölcsönszerzõdés tegnap délután tetõzött azzal, hogy a Sasok a Wembley-ben drámai rájátszás döntõben legyõzték a Watfordot és feljutottak a Premier League-be.

Zaha július 1-én az Old Traffordra költözi, a 'háromoroszlánosok' szövetségi kapitánya pedig biztos abban, hogy a Championshipben az év játékosának választott szélsõ ragyogni fog az új környezetben is, teljesen kihasználva a klub híres ifjúsági politikáját.

"Kedvelem Wilfried Zahát" - mondta Hodgson. "Õ egy jó játékos. Nem oly régen elmentem a Palace-hoz, hogy megnézzem õt, akinek most egy hatalmas lépése lesz azzal, hogy a Manchester Unitedhez kerül. Úgy tûnik, valami nagy dolog küszöbén van."

 


"Meg kell adni neki a lehetõséget. Ha egy olyan klub, mint a Manchester United kész horribilis összeget kifizetni egy játékosért, hogy segítsen trófeákat nyerni, az hatalmas lökés önbizalom és ego tekintetében is."

"Edzõként nem tehetünk mást. Ha meggyújtottad a kanócot, akkor már csak visszavonulni tudunk és reménykedni abban, hogy lesz eredménye."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!