Kemény este a Vörös Ördögök számára

Négy Manchester United játékos lépett pályára szerda este válogatott mérkõzés miatt. Az angol válogatott hazai pályán fogadta az íreket, míg Ecuador semleges pályán játszott Németország ellen.


Wayne Rooney és Michael Carrick a háromoroszlánosok kezdõcsapatában kapott helyet, azonban csapatuk csak 1-1-es döntetlent ért el a Wembley-ben Írország ellen. Phil Jones a félidõben állt be a liverpooli Glen Johnson helyére a mérkõzés során.

Giovanni Trapattoni válogatottja - a korábbi United védõvel, John O'Shea-vel a hátsó négyesben - meglepõ vezetést szerzett a találkozó elsõ félidõben, amikor Seamus Coleman jobbról beívelt labdáját a West Brom csatára, Shane Long remek fejessel vette be a hazai kaput. A vendégek azonban csak 10 percig örülhettek az elõnyüknek, mert Frank Lampard közeli lövéssel kiegyenlítette a találkozó eredményét. Volt még egy Unitedhez köthetõ játékos a pályán, hiszen Ben Foster, a Vörös Ördögök egykori kapusa ismét szerepelt a válogatottban, miután Joe Hartot váltotta a szünetben.

 


Eközben Antonio Valencia gólt szerzett Floridában, ahol Ecuadoron gázolt át a német válogatott.

A németeknél nem játszottak azok a játékosok, akik a szombati Bajnokok Ligája döntõjében szerepeltek, de így is 24 perc alatt 4-0-ás elõnyre tettek szert. Az Arsenal támadója, Lukas Podolski és a Bayer Leverkusenben szereplõ Lars Bender is duplázni tudott, majd az elsõ félidõ végén Valencia talált a kapuba. Egy kis vigasz a dél-amerikaiak számára, hogy a 84. percben Walter Ayovi is gólt lõtt, ám ez már csak arra volt elég, hogy beállítsa a 4-2-es végeredményt.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!