Fabregas marad a Barcában

Egyes spekulációk szerint Cesc Fabregas a nyáron visszatér Angliába, viszont a Sky Sports spanyol szakértõje, Guillem Balague cáfolta ezen híreket.


Az Ágyúsok egykori játékosa iránt a Manchester United, a Manchester City, valamint az Arsenal is érdeklõdik, viszont nem valószínû, hogy a következõ 12 hónapban elhagyná a Barcelonát.
 
Több spekuláció is napvilágot látott, hogy a 26 éves középpályás tárgyalásokat folytat a Manchester Uniteddel, mivel az elõzõ szezonban kevés játéklehetõséget kapott, továbbá Neymar leigazolása után a jövõben sem lesz biztos helye a csapatban.
 
Guillem Balague a következõket nyilatkozta a Fabregas-sagáról: "Meglepték õt [Fabregast - a szerk.] azon pletykák, amelyek Angliában láttak napvilágot."
 
 
"A klub elmondta nekem ma este, hogy nem áll szándékukban eladni a játékost."
 
"Amennyiben valaki érdeklõdne, a szerzõdésében 200 millió eurós [171 millió font] kivásárlasi záradék van, ami egy kicsit drága. Mindenesetre ez elrettenti az embereket, mielõtt jönnének és megpróbálnák átcsábítani õt."
 
"Ha történni fog valami, az csak a jövõ zenéje lesz, talán jövõre, ki tudja, de mi és a klub is meg vagyunk gyõzõdve arról, hogy a játékos Barcelonában marad legalább még 1 szezonra."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!