A menedzser: Robbo

Bryan Robson a felelõs a Vörösök Ördögök legendáinak teljesítményéért ma a Red Heart United megrendezésében sorra kerülõ Real Madrid elleni párharcban az Old Traffordon.


A Red Heart United üdvözöl mindenkit a remélhetõleg igencsak szórakoztató esemény elõtt.

 

Nagyon izgalmas mérkõzés elõtt állunk, a srácok mind nyerni akarnak. A United legendái hazai közönség elõtt szeretnének bizonyítani, míg a Real Madrid legendái sem veszíteni indultak az Old Traffordra. Nem is lehet ez másképp, hisz egyszerûen arról van szó, hogy ezek a hatalmas legendák a gyõztesek mentalításával fognak ma pályára lépni.

 

Egyértelmû, hogy a tavalyi, Bernabeu-ban lezajlott 3-2-es Real gyõzelem után a srácok már feltüzelve várják a visszavágót. Ahogyan Edwin van der Sar is említette, Figo remek formában játszott legutóbb és õszintén mondom ezek közül a nevek közül még legalább tíz játékos ma is megállná helyét a legnagyobb csapatokban. Így minden bizonnyal egy rendkívül élvezetes és izgalmas futballélményben lesz részünk.

 

Minden elismerést megérdemelnek ezek a srácok, hogy azonnal egy jó ügy mellé álltak és bármekkora is legyen a rivalizálás a két csapat között, ma minden a szeretetrõl fog szólni.

 

Fontos változás a tavalyihoz képest, hogy most egy fiatalabb kerettel állnak fel a csapatok. Emilio Butragueno elmondása szerint kifejezetten aggódik Paul Scholes bevonása miatt, de õk sem kisebb névvel büszkélkedhetnek majd a középpályán, mint Zinedine Zidane. Természetesen a hatalmas legendákat felsorakoztató mérkõzés minden bizonnyal egy ínycsiklandozó élménnyel kápráztatja majd el a közönséget.

 

Viszont a legfontosabb momentuma a mai találkozónak, hogy mindkét csapat legendái egy nemes ügy érdekében harcolnak majd, mivel a rendezvény teljes bevétele a MU alapítvány és az UNICEF számlájára érkezik.

 

Jó szórakozást mindenkinek!

 

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!