Meccs Rio tiszteletére

Rio Ferdinand tiszteletére augusztus 9-én az Old Trafford gyepén lép pályára a Manchester United és a Sevilla.


A 34 éves - aki nem oly rég hosszabbította meg szerzõdését egy évvel - a spanyol bajnokságban szereplõ csapat ellen kezdi meg 12. szezonját Vörös Ördögöknél, két nappal a Wigan Athletic elleni Community Shield összecsapást megelõzõen.

"Nagyszerû este lesz ez számomra, ahogy nagyon érzelemdús is lesz" - mondta Rio. "Nem tudom elhinni, hogy elment íz év, de szerencsés vagyok, hogy mindezt a Manchester Unitednél tölthettem."

"Minden téren különleges ez a klub, hihetetlen történelemmel bír és mindig mindenkit a sikerre buzdít. A szurkolók a világ legjobbjai, elkötelezettségük csodálatos és nagyra értékelem azt, hogy egész pályám során támogattak. Remélem, hogy nagyon élvezni fogják azt az estét, ahogyan én is tervezem."

 


Ferdinand 2002-ben igazolt az Old Traffordra a Leeds United csapatától és azóta szolgálja a klubot. A tiszteletére megrendezett találkozóról Sir Alex Ferguson így vélekedett: "Nagyszerû, hogy a klub tisztelettel adózik egy ilyen mérkõzéssel Rio elõtt szolgálataiért cserébe."

"Õ az egyik legjobb középsõ védõ, akit ez a klub látott. Természetes képessége van ahhoz, hogy olvassa a mérkõzést és az elõzõ hónapban azt mondtam, úgy vélem, ez volt az eddigi legjobb szezonja a Manchester Unitednél. Fantasztikus este lesz számára, a szurkolók számára, de nagyszerû kezdet lesz ez a következõ idényre nézve is.

A találkozó magyar idõ szerint 20:30-as kezdéssel indul majd. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!