Fabio: A QPR-ból hiányzott a csapatszellem

Fabio da Silva a Queens Park Rangers-nél kölcsönben eltöltött idõszakát elemezve arra a következtetésre jutott, a Premier League-bõl kiesõ gárdában nincs olyan csapatszellem, mint ami a Manchester Unitedet jellemzi.


A brazil szélsõ védõ a teljes 2012/13-as szezont a Loftus Roadon töltötte és viszonylag sikeresnek is mondhatja még annak ellenére is, hogy a csapat kihullott az elsõ osztályból. Tizenöt mérkõzésen volt kezdõ és nyolc alkalommal állt be a kispadról a szezon során, amelyet csak néhány kisebb sérülés nehezített.

Azonban Fabio elismeri, Harry Redknapp legjobb erõfeszítései és a szenvedélyes szurkolótábor ellenére sem úgy telt a szezon, ahogy az tervezve volt.

"Nem úgy ment, ahogy akartam" - idézte Fabiót a Daily Mail. "Rosszul kezdtünk, elvesztettük a bizalmunkat, ami soha nem is tért vissza a pályára. Redknapp keményen próbálkozott, de túl késõ volt már. Persze túl sok változás is volt a klubnál - túl sok új játékos."

"Nem hiszem, hogy együtt volt a csapat. Mindenki a legjobbját akarta nyújtani, de inkább magukért, mint a csapatért játszottak. A végén már a hangulat is nagyon rossz volt - de nem a szurkolók körében. Azt kell mondjam, õk mindvégig támogattak minket."

 


A bal bekk most reméli, amikor július 1-én hivatalosan visszatér, sikerül Patrice Evrára nyomást gyakorolnia és bebetonozhatja helyét az elsõ csapatban, ahogyan testvére, Rafael is tette. David Moyes szintén július elsõ napján érkezik hivatalosan, aki iránt hatalmas tiszteletet érez Fabio.

"Minden gyerektõl a top játékosokig, Sir Alex Ferguson jelentett mindent a klubban. De David Moyesnak nagyszerû hírneve van; 11 év egyetlen klubnál, mint ahogyan õ is tette ezt az Evertonnál, figyelemre méltó ez a mai világban."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!