Berg izgatottan várja Zahát

Henning Berg elsõ kézbõl ismeri Wilfried Zaha trükkjeit és úgy véli, az angol U21-es válogatott játékos izgalmas dolgokat ad majd a Manchester United csapatához.


A norvég elsõ meccse a Blackburn menedzsereként épp a Selhurst Parkba vezetett még novemberben, amikor a Crystal Palace végül 2-0 arányban legyõzte a Roverst. Bár mindkét gólt Glenn Murray szerezte, mégis vitathatalanul Zaha volt a találkozó sztárja és mély benyomást tett a Vörös Ördögök egykori védõjére.

Zaha jelenleg épp azért küzd, hogy a mai, olaszok elleni elsõ U21-es EB-mérkõzésre felépüljön, majd az izraeli kontinensviadalt követõen július 1-én a Unitedhez csatlakozzon azután, hogy januárban még kölcsönben visszatért a Palace-hoz.

"Az elsõ blackburni meccsemen a Palace ellen játszottunk" - mondta Berg a Manutd.com-nak. "Õ egy nagyon jó és tehetséges játékos."

"Még nem kész játékos, de nagy potenciál van benne. Gyors, jól cselez, a hozzáállása is jó és a rájátszás elödöntõjében különösen jó volt a Brighton ellen, amikor két gólt szerzett."

"A góllövés és a gólpasszok terén mág fejlõdnie kell, de nagyon izgalmas játékos, különösen akkor, ha még hatásosabb lesz a gólok és passzok tekintetében."

 


"Nem kétséges, van benne potenciál és látható, miért megy ilyen fiatalon a Unitedhez. Azonban harcok lesznek a helyekért, neki pedig kezelnie kell azt, hogy egy olyan nagy klubhoz kerül, mint a United és nem játszik majd minden héten."

"Úgyhogy mindez arról szól majd, hogy türelmes legyen, fejlessze a játékát és éljen a lehetõséggel, amikor megkapja azt. Talán ez a legnagyobb különbség más csapatok és a Unitedben való játék között - sokkal nagyobb a helyekért folyó verseny, ezért türelmesnek kell lenned."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!