2013/14 új hazai mez

A Manchester United a mai napon mutatta be a nagyközönség elõtt az új 2013/14 felszerelését.


A Vörös Ördögök új mezének témáját a klub sikerei és Manchester város ipari öröksége ihlette. A visszatérõ fekete gallér népszerû és hangulatos szimbóluma az Eric Cantona által viselt, 1990-es évek mezének. Az új mez gallérján három gomb található és hátul egy modern csavarral még egy gomb, ami szintén Manchester városára utal.
 
 
A tiszta és klasszikus szövésû anyag egyárnyalatú piros, de a tarkán szõtt design utal a tavalyi viseletre, mely a 18. századi manchesteri pamutmalmokat tükrözi.
 
 
Az új hazai alsó fehér, vékony fekete csíkkal, míg a zokni a szokásos fekete, amit egy fehér, két piros csík díszít. Bár a design a népszerû United sálak mintázatát tükrözi, de egyben megkönnyíti a játékosoknak, hogy észleljék csapattársukat a pályán. 
 
A Manchester United 2013/14-es hazai szerelése nem csak jól néz ki, de a Nike legmodernebb technológiája alapján készült.
 
 
 
Alapanyag: újrahasznosított poliészter
A Nike forradalmi újítása az újrahasznosított poliészter, amely tükrözi elkötelezettségüket a környezetbarát technológia alkalmazásában. Minden egyes mez és nadrág elõállításával 13 mûanyag palackot hasznosítanak újra. Ez az úttörõ folyamat, amelyben a mûanyag palackok beolvasztásával készítenek mûszálat, 30 százalékkal, kevesebb energiafelhasználással jár, mint a hagyományos mûszál elõállítás. A Nike 2010-óta több, mint 1,1 milliárd mûanyag palackot hasznosított újra.
 
Anyag: Nike Dri-Fit
A teljes mezgarnitúrához felhasznált szövet súlya mindössze 150 gramm, ami 23 százalékkal könnyebb, mint a korábbi Nike szerelések, és 20 százalékkal erõsebb szerkezetûek. A szövet integrált Nike Dri-Fit technológiája, ami lehetõvé teszi, hogy felszívja az izzadságot, ugyanakkor nem engedi érintkezni azt a játékos bõrével, ami kellemes hûvös és száraz érzést biztosít számukra. Továbbá újabb fejlesztésû szellõztetõ zónák, apró lézerrel vágott rések találhatók a mez két oldalán és a nadrág derekán valamint, a felsõ hátoldalán egy modern hálós rendszer biztosít nagyobb szellõzést és kényelmet a viselõjének.
 
 
Tervezés:
A felszerelés dinamikusan illeszkedik viselõjéhez. A Nike új innovatív programjában, melyet 3D-s tesztek elõztek meg, szkennelték néhány top labdarúgó mozgását, hogy körvonalaiban minél elõnyösebben igazodjon a felszerelés használójához. A varratok és belsõ illesztési pontok kialakítása pedig növelik a kényelmet és teljesítményt.
 
 
Nike Pro Combat:
Az új modell hosszú és rövid ujjú pólói egyaránt lehetõvé teszik a melegben a kellemes hûs és száraz érzést, a hideg idõben pedig a test hõjének szigetelését. A nadrágszárakban pedig extra párnázás található a combok védelmére, horzsolások és ütõdések ellen, hogy a játékosok minél nagyobb biztonságban érezhessék magukat a pályán.
 
A bemutatóról készült videó megtekinthetõ itt.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!