Büszkeség és presztízs

Rio Ferdinand, Tom Cleverley és Danny Welbeck beszél arról, hogy mit jelent magukra ölteni a Vörös Ördögök híres piros mezét.


Ferdinand: "Nehéz szavakba önteni, hogy mit jelent egy United játékos számára felvenni a Vörös Ördögök mezét. Minden évben kijön egy újabb felszerelés, de az érzés ugyanaz. Meglátod a piros mezt és elmosolyodsz… Büszke vagy arra, hogy viselheted. Ez nem csak egy mez, ezzel, az a tisztesség ér bennünket, hogy a klub legendás történelmét képviselhetjük, és ez a legnagyobb dolog számomra. Amikor aláírtam a klubnál, azért tettem, mert szerettem volna a Manchester United történelmének a részese lenni, és amikor magamra öltöm, ezt a gyönyörû mezt mindig büszkeséggel tölt el."
 
 
"Természetesen a gyakorlati oldalát tekintve, a fejlesztéseknek köszönhetõen évrõl évre kényelmesebbek a felszerelések. Nekem a zokni nagyon fontos, mert a lábunk kényelmén sok minden múlhat. De az is hátrányosan befolyásolná a teljesítményünket, ha a nadrág túl szûk lenne, vagy a mez kényelmetlen. A múltban már volt egy pár bõvebb szabású készletünk - különösen akkor, amikor érkeztem - de minden évben egyre modernebb a felszerelés, ami kényelmesebb, komfortosabb érzést nyújt a pályán."
 
Welbeck: "Ez mindig egy büszke pillanata az életemnek, különösen, hogy itt nõttem fel. Gyerekkorom óta ebben a klubban játszom, végig jártam a ranglétra minden egyes fokát, és amikor az elsõ csapatban magamra ölthettem a vörös mezt, igazi megtiszteltetés volt számomra."
 
 
"Ennek a klubnak fantasztikus a történelme. Oly sok fantasztikus emlékekkel bír a legendás játékosai által, akik képviselték a múltban, a jelenben és képviselni fogják a jövõben, hogy csak is büszkeséggel töltheti el a vörös mez a viselõjét."
 
Cleverley: "Ez egy ikonikus jelentésû mez. A klub mindig is vörösben játszott, ha visszamegyünk olyan legendáinkig, mint George Best és Denis Law. Ez az a mez, amit egész életemben viselni akartam. Gyerekkorom óta erre vágytam, és amikor elértem hihetetlen élmény volt a számomra, és õszintén remélem, még hosszú éveken keresztül viselhetem."
 
 
"Különösen tetszik az idei szerelésünk, éppen az egyszerûsége miatt. Szeretem, hogy piros, fehér és fekete, szeretem a gallért is rajta. Fontos az is, hogy kényelmes, nem túl szûk és nem túl bõ, de a legfontosabb dolog, hogy gyõzzünk benne."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!