Welbeck interjúja Rioval

Danny Welbeck általában góllövéssel tölti az idejét, de amikor a játékosok elsõ alkalommal pillanthatták meg a United új szerelését, akkor arra kértük meg Danny-t, hogy interjúvolja meg csapattársát, Rio Ferdinandot, hogy mi a véleménye az új mezrõl.


Danny Welbeck: Szóval Rio, izgatott voltál, hogy láthasd az új szerelést?
Rio Ferdinand: Igen, izgatott voltam. Mindig remek látni az új mezt, mielõtt kijön.
 
DW: A gallért fel,- vagy lehajtva fogod viselni?
RF: Lehajtva. Csak egy ember van, aki felhajtva viselte a gallérját, és õ Eric Cantona volt. Õ már visszavonult.
 
DW: A csapat egyik tagja lekoppintotta ezt a mai fotózáson...
RF: Ki az? Wazza volt az?
 
DW: Jól tippeltél.
RF: Miért próbál úgy tenni, mint Cantona? Cantonából csak egy van! [Nevet!]
 
DW: Wazza ilyen, nem? Mennyire fontos számodra a mez megjelenése és hordása?
RF: Azt hiszem, a megjelenés nagyon fontos. Ha jól érezzük magunkat a mezünkben, és úgy indulunk ki a pályára, akkor talán egy kis extrát is ad számunkra, 1% jólét érzést. Ez a garnitúra nagyon jól áll, kényelmes és szép textúrájú... Nem tudok túl sokat a technológiájának a részleteirõl, hogy megtartja-e a vizet vagy sem, de nagyon szeretem ezt a mezt. Nagyon szép.
 
DW: A United öltözõjébe menet, amikor meccsnap van, milyen érzés, amikor a mezek felsorakozva várnak?
RF: Mindaddig, amig a nevem ott szerepel az egyiken, boldog vagyok. Nem akarok úgy odamenni, hogy mindenki más mezét látom, viszont az enyém meg a zsákban marad! Visszagondolva, amikor gyerek voltam, mindig sokat álmodoztam arról, hogy bizonyos mezeket magamra húzhassak. Egy angol válogatott mezrõl álmodoztam mindig, majd az is volt az, amelyet legelõször megkaptam. A nagybátyám vette meg nekem - piros színben. Hogy õszinte legyek, még mindig gyermeki lelkesedéssel várom egy új mez készlet megjelenését. Érezni akarom azt, amikor láthatom sportszárat, az illatát, és a textúráját... Nem hiszem, hogy ez valaha is megváltozna.
 
 
DW: Vannak megrögzött rutinjaid meccsnapokon?
RF: Még nem láttad õket?
 
DW: Nos, igazából a saját dolgaimmal vagyok elfogalva.
RF: Nálam ezek az évek során változnak. Ha jól megy a játék, akkor folytatom ezeket. Ha valami mégsem jön össze, akkor változtatok néhány dolgon. Egy dolog van, amelyet minden alkalommal megteszek, mindig vizet öntök az arcomra az alagútban.
 
DW: Igazából ezt már láttam.
RF: Amint átlépem az oldalvonalat, és a pályára léptem, ugrok egyet a levegõben. Aztán a szöglet zászlóhoz futok. És így tovább, és így tovább... Vannak bizonyos ételek, amelyek evésénél hasonló rituálékat tartok.
 
DW: Ha kihagysz valamit, akkor mi játszódik le a fejedben?
RF: Igyekszem, hogy ne hagyjak ki semmit. Régebben elõfordult, amikor fiatalabb voltam, de most már próbálok nem gondolni rá. Csak megpróbálom átvészelni, és folytatni. Nem hagyom, hogy befolyásoljon.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!