Rafael családjával tölti a nyarat

Rafael harmadik Barclays Premier League-aranyát otthon, Brazíliában élvezi ki.


A Vörös Ördögök jobb bekkje nyáron hazatérhetett hazájába, hogy egyedül illetve családja körében pihenhesse ki az elõzõ szezon fáradalmait. Bár a Chelsea ellen piros lapot kapott, ezáltal a következõ idény elsõ mérkõzését ki kell hagynia, a 22 éves védõ megérdemli, hogy kiélvezze a dél-amerikai napsütést.
 
Amikor az Inside United arról kérdezte, hol tárolja a bajnoki aranyát, ezt válaszolta: "Õszintén szólva, odaadtam apunak, õ pedig egy szobában õrzi Brazíliában. Rengeteg minden van ott - pólók, fontos mezek, cipõk, sípcsontvédõk, minden. Szép dolog ez."
 
"A nyáron megyek haza. Strandröplabdázni fogok. Imádom, szeretek a barátaimmal röpizni. Egész nyáron ott maradok majd, jó lesz a barátaimmal lenni, nagyon élvezetes."
 
 
"Tudod, mi hiányzik a legjobban? Mikor visszamegyek oda, mindig imádom a péntekeket, mert a régi barátaimmal focizunk, utána pedig sütögetünk. Ez hiányzik, mert jó dolog. Hozunk néhány srácot is, akik szamba zenéket játszanak - nagyon élvezem azt. Megnyugtat, olykor pedig ilyeneket kell csinálnod, mert egy kemény szezon után, amikor nyaralni megyek, a családommal és a barátaimmal akarok lazulni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!