Tudj meg többet Vareláról!

A mai napon a Manchester United megállapodott a Club Atlético Peñarollal az uruguayi védõ, Guillermo Varela átigazolásáról.


Ebben a cikkben többet megtudhatsz a sokra tartott fiatal ígéretes karrierjérõl...

Az alapok: Varela 1993. március 24-én született Montevideóban. Egy ambíciózus hátvéd, aki a védelem jobb szélén szerepel a dél-amerikai óriáscsapatban, a Penarolban szülõhazájában, Uruguay-ban.

A háttér: A 20 esztendõs játékos egy alkalommal szerepelt a Centenario Stadiumban, de rendszeresen játszik hazája U20-as válogatottjában, ahol kilenc alkalommal öltötte magára a címeres mezt.

A kapocs: Guillermo a közelmúltban ellátogatott Carringtonba, ahol együtt edzhetett a Vörös Ördögökkel, majd pozitívan nyilatkozott élményeirõl a Tirando Paredes rádiónak: "Az elsõ csapattal edzettem. Nagyon boldog vagyok, hamar befogadtak. Meglepett voltam, hogy esélyt kaptam arra, hogy tesztelhessem önmagamat a Manchester Unitednél. Örülök, boldog vagyok és hálás a Penarolnak, mert megengedték, hogy elutazzam. Nagyon jól bántak velem és Chicharito rengeteget segített."

 


A menedzser: "Ez az, amit megérdemelt. Kár, hogy elmegy, de nem lehet megtagadni tõle a lehetõséget, hogy egy ilyen klubhoz csatlakozzon" - nyilatkozta Jorge De Silva, a Penarol vezetõedzõje.

A jövõ: Miután pénteken megállapodás született Carringtonban, Varela következõ lépése, hogy Törökországba utazzon, ahol hazáját képviseli az U20-as világbajnokságon - ahol jövõbeli csapattársaival Angelo Henriquez (Chile), Sam Johnstone, Tom Thorpe és Larnell Cole (Anglia) is találkozhat. A világverseny június 21-én, pénteken kezdõdik.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!