Egykori Vörös Ördög ütötte ki Angliát

Korábbi és jövõbeli Manchester United játékosok csaptak össze szombaton, ami után Angliának már csak egy csoportköre maradt és biztosan nem jut tovább az elõdöntõbe.


Bár a Vörös Ördögök érkezõ szélsõje, Wilfried Zaha túljutott sérülésén és a kezdõben kapott helyet, így is simán, 3-1-re kikaptak a 'háromoroszlánosok' Norvégiától. Az északiak csapatában ott volt a United korábbi játékosa, Magnus Wolff Eikrem, aki a norvégok harmadik gólját szerezte, amikor lövése a felsõ lécrõl vágódott a kapuba.

A West Brom védõje, Craig Dawson még 11-esbõl szépíteni tudott, ám az elsõ félidõben már szinte eldõlt a találkozó, hiszen Fredrik Semb Berge és Jo Inge Berget - Eikrem csapattársa a Solskjaer által irányított Moldénál - góljaival már kétgólos elõnnyel várták a norvégok a térfélcserét.

 


Az eredmény azt jelenti, miután az angolok az elsõ mérkõzésükön is - az olaszoktól 0-1-re - kikaptak, így nem kvalifikálták magukat az elõdöntõbe. Kedden, a csoport utolsó találkozóján a házigazda Izrael elleni mérkõzés már csak arról dönt, melyik gárda végez a csoport végén.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!