A Moyes srácok - Kapusok

David Moyes július 1-én veszi át a Manchester United menedzseri feladatait, mely során erõs csapatot örököl, ahol minden posztra bõségesen válogathat.


A Vörös Ördögök a bajnoki címük megvédése céljából kezdik majd meg a felkészülést, a klub hivatalos oldala pedig egy összeállítással készül, amelyben szemügyre veszik, kikre számíthat jelenleg a leendõ menedzser.

Kapusok:

David de Gea: a legtöbb United drukker régen felismerte óriási képességeit, szinte korlátlan potenciálját. A tavalyi szezonban nyújtott teljesítménye után a spanyol hálóõr sorra kapta a szakértõk dicséreteit és a PFA Év csapatába is beválogatták.

Anders Lindegaard: még mindig kitartóan küzd az elsõ számú posztért, ám David remek formája miatt csupán másodhegedûs szerep jutott számára. Könnyû alábecsülni azt a biztonságot, amit a dán nyújtott és a szezon végén megjutalmazva visszatérhetett a kezdõbe és az a megtiszteltetés érte, hogy õ volt az a kapus, akit Sir Alex Ferguson kiválasztott az utolsó mérkõzésére.

 


Ben Amos: rengeteget tanult a szezon elsõ felében, amikor Steve Bruce Hulljában védett, és a Tigrisek végül kiharcolták az automatikus feljutást. Visszatérése után kulcsfigurája volt Warren Joyce védelmének és mint túlkoros játékos, végül magasba emelhette a Barclays U21 Premier League trófeáját.

Sam Johnstone: miután az U21-es csapatot segítette, az angol U20-as válogatott kapus a Walsallhoz került, ahol felbecsülhetetlen értékû tapasztalatra tett szert. Egy sor remek teljesítmény növelte hírnevét, ám végül ideiglenes csapatával nem volt szerencséje és lemaradt a rájátszásról.


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!