Robin: Új korszak kezdõdik

Robin van Persie ragaszkodik ahhoz, hogy a United játékosai nagy élvezettel várják az új korszak hajnalát az Old Traffordon.


David Moyes lesz Sir Alex Ferguson utódja a Vörös Ördögök kispadján, a több mint negyedévszázad után érkezõ változást van Persie izgalmasnak véli.
 
"Ez új korszak lesz számunkra, és igazság szerint már nagyon várom" - mondta Robin az MUTV-nek. "Ez a mi feladatunk is lesz, hiszen a helyzetet kezelni kellesz."
 
"Elõször is ki kell élvezni a tavalyi sikert. Nyári szünetre megyünk, amely mindannyiunknak jár, és kiélvezzük azt. Majd pár hét múlva ismételten elkezdhetünk gondolkodni a következõ szezonon, természetesen én már nagyon várom."
 
Annak ellenére, hogy nagy változások történtek a United vezetõségében és személyzetében, Van Persie hajthatatlan azon elvárásával, hogy a Vörös Ördögök a megõrízzék Barclays Premier League-serlegét a következõ szezonban is.
 
 
"Új korszak lesz ez, új kihívásokkal, új menedzserrel, s talán néhány játékos érkezni is fog" . mondta Robin. "[Wilfried] Zaha jön a Crystal Palace-tól, de lehet, hogy érkeznek még. Talán lesz, aki távozik, nem tudni."
 
"Abban biztos vagyok, hogy új kihívás lesz, ezzel mindenki tisztában van, és célunknak tûztük ki: ismételten bajnokok akarunk lenni, és remélhetõleg 1 vagy 2 trófeát nyerni tudunk mellé."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!