Van der Gouw: Alex elégedett lehet

A Manchester United egykori kapusa, Raimund van der Gouw szerint Alex Büttner elégedett lehet a Manchester Unitednél töltött elsõ szezonjával.


Van der Gouw, aki a United színeibe lépett pályára a Real Madrid elleni Legendák mérkõzésén, az utóbbi idõben kapusedzõként tevékenykedik a Vitesse Arnhem együttesénél.
 
Büttner az elõzõ nyáron igazolt a Vörös Ördögökhoz a Vitesse csapatától, és minden sorozatot figyelembe véve 13 mérkõzésen kapott szerepet, amelyen néhány gólt és gólpasszt is sikerült összehoznia.
 
"Nem figyeltem annyira a Unitedet, amennyire szerettem volna, hiszen nagyon elfoglalt vagyok a munkám miatt a klubomnál Hollandiában" - mondta van der Gouw a ManUtd.com-nak. "De azt hiszem, Alex elégedett lehet."
 
 
"Véleményem szerint igazán jól kezdett. Úgy vélem, hogy minél többet szeretne játszani, de ez természetesen attól függ, hogyan fog teljesíteni a következõ szezonban. Olvastam egy cikket, amelyben arról beszélt, hogy szokott beszélgetni Patrice Evrával, továbbá elmondta, hogy nagyon boldog még akkor is, ha csak perceket játszhat, mert ez hatalmas lépés volt számára."
 
A Vitesse remek szezonon van túl Büttner nélkül, és versenyben vannak az Európa Ligában is.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!