Zaha csalódva tér vissza Izraelbõl

Wilfried Zaha kedden is csalódást élhetett át, hiszen Anglia a házigazda Izraeltõl is vereséget szenvedett az U21-es Európa-bajnokságon.


Stuart Pearce gárdája Olaszország és Norvégia elleni veresége után egy csapatmorált növelõ gyõzelmet szeretett volna elérni, ám ehelyett Izrael gyõzött 1-0 arányban a 'háromoroszlánosok' ellen. Ofir Kriaf egyetlen találata azt eredményezte, Anglia a csoport utolsó helyén fejezte be a kontinensviadalt.

Zaha - aki immár a július 1-ét várja, amikor manchesteri csapattársaihoz csatlakozhat - gyengén kezdett, de aztán egyre inkább bemelegedett és a támadásokat nagyban segítette a keddi összecsapáson és a 30. percben Danny Rose óriási helyzetének kialakításában is hatalmas részt vállalt.

 


A Championship legjobbjának megválasztott játékos aztán Tom Ince-t - az egykori Vörös Ördög, Paul fia - is helyzetbe hozta, majd egy remek lövést kellett hárítani a hazaiak kapusának, Boris Kleymannak.

A kínos kiesést követõen Pearce nem vállalta magára a felelõsséget, mondván: "Õszintén szólva, nem hiszem, hogy itt kellene lennem és nekem kellene megválaszolni a kérdéseiket a játékosok helyett. Nekik kellene itt lenniük és nekik kellene válaszolniuk a kérdésekre, miért volt ilyen pocsék a teljesítményük."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!