De Gea várja már az új korszakot

David de Gea bevallotta, nagyon várja már, hogy együtt dolgozhasson a Manchester United új menedzserével, David Moyes-szal, ha már befejezõdött számára az U21-es Európa-bajnokság.


Moyes váltja a United élén a visszavonult Sir Alex Fergusont, de Geát pedig errõl, valamint a klub körüli hatalmas változásokról is kérdezte a spanyol média.

"Meglepetés volt számunkra, hogy Ferguson visszavonult" - magyarázta David. "De tudjuk, amint visszatérünk az edzésekhez, õ (Moyes) ott lesz és öröm lesz vele dolgozni."

Az Everton korábbi menedzsere hivatalosan július 1-tõl veszi át a vezetést az Old Traffordon, de Gea pedig már nagyon várja ezt a dátumot. Bár tudja, addig még bõven van tennivalója a spanyol válogatottal a kontinensviadalon.

A 22 éves hálóõr eddig minden percet a pályán töltötte az EB-n, mindkétszer gyõzött Spanyolország, ráadásul sem az oroszok, sem a németek nem találtak be David kapujába, mely után csapatával biztosította helyét az elõdöntõben úgy is, hogy ma még egy csoportmérkõzésük hátra van Hollandia ellen.

 


"Nagyon fontos volt" - mondta David a németek elleni 1-0-ás gyõzelemrõl. "Ismét az elõdöntõben vagyunk, aminek nagyon örülünk."

"A sorozat ezen szakaszában minden csapat nagyon jó és minõségi. Nehéz lesz, bárki is lesz az ellenfelünk."

"Két kemény meccsünk volt, de szerencsére túljutottunk rajtuk."

De Gea bízik abban, ismét sikerül elnyerniük a címet azok után, hogy két évvel ezelõtt Dániában is sikerrel zárták a sorozatot. Ez a terv éles ellentétben van az angolok törekvéseivel, akik már a csoportkörben búcsúztak. Mindez nagyon meglepte a United fiatal kapusát.

"Meglepett Anglia szereplése, arra számítottam, sokkal többet feltesznek a harcért és több pontot szereznek. Azt gondoltam, az elõdöntõbe kerülnek, de ilyen a labdarúgás. Megtörténnek néha ilyen dolgok." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!