A Moyes srácok - Szélsõ védõk

David Moyes július 1-én veszi át a Manchester United menedzseri feladatait, mely során erõs csapatot örököl, ahol minden posztra bõségesen válogathat.


Megnézzük, az egyes posztokon kikre számíthat majd a United új vezetõje. Az elsõ részben a kapusokat tekintettük át, ezúttal a védelem szélén játszók kerülnek sorra.

Szélsõ védõk:

Alex Büttner: Patrice Evra fedezeteként írt alá. A szívós holland elsõ szezonjában a benne rejlõ nagyszerû lehetõségekbõl mutatott meg dolgokat, ráadásul mind bemutatkozásakor, mind pedig Sir Alex Ferguson uralkodásának utolsó mérkõzésén is eredményes volt.

Patrice Evra: Amikor már azt gondoltuk, tudjuk, mit kapunk - kiváló védõmunkát, csodás kiegyensúlyozottságot, hihetetlen erõnléti állapotot, plusz lelkierõt és koncentrációt - a franciától, õ mindenkit meglepett a szezonban elért néhány góljával.

Fabio: Az egész szezont kölcsönben a QPR-nál töltötte, de nem tudta megakadályozni, hogy Harry Redknapp csapata kiessen a Championshipbe. A 2011-es Bajnokok Ligája döntõjében szereplõ United jobb bekkje rengeteget tanult és örvendetes visszatérést tesz.

 


Rafael: A vakmerõ brazil legjobb szezonját futotta manchesteri pályafutása során és szinte kizárólagos helyet szerzett magának a védelem jobb szélén, ráadásul a pálya mindkét végén felbukkan, mit sem bizonyít jobban a Liverpoolnak és a QPR-nak lõtt gólja.

Guillermo Varela: A Penaroltól érkezõ kombinatív, dél-amerikai játékos még a tanulási folyamat elején jár, de korábban már edzett az elsõ csapattal, mely során lenyûgözõen szerepelt. Öt évre írt alá, majd Törökországban lép pályára hazája válogatottjával az U20-as világbajnokságon.

Marnick Vermijl: Warren Joyce csapatában elképesztõen kiegyensúlyozott teljesítményt mutatott, az U21-s bajnoki döntõn lõtt gólja pedig nagy lökést jelentett a nagyszerû fordítás során. A 2012/13-as szezonban már a felnõttek között is bemutatkozhatott és a következõ szezonban még többet akar elérni.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!