De Gea megint nem kapott gólt

David de Gea egyelõre még gólt sem kapott az U21-es Európa-bajnokság küzdemein. Egymás után harmadik olyan mérkõzését tudta le, melyen nem vették be kapuját az ellenfelek, ezúttal Hollandia volt a szenvedõ fél.


Hihetetlen, de a Manchester United kapusa még gólt sem kapott a sorozatban és szerdai teljesítményével dicsérõ szavakat érdemelt - három kulcsfontosságú védést is bemutatott Mike van der Hoorn, Memphis Depay és Adam Maher lehetõségeinél.

Alvaro Morata, Isco és Alvaro Vazquez góljainak köszönhetõen a címvédõ pénteken Norvégiával találkozik az elõdöntõben, ám a gólok ellenére a spanyol televízióban de Gea érdemelte ki a meccs legjobbjának járó elismerést.

Julen Lopetegui, a spanyol U21-es válogatott szövetségi kapitánya csapatát és David munkáját dicsérte: "Próbáltuk tartani a labdát, így is segítve a védekezést és támadást és ha elvesztettük, azonnal megpróbáltuk visszaszerezni."

 


"Örülünk, hogy nem kaptunk gólt, de a csapat egészének minõsége mellett David 2-3 alkalommal szenzációs volt, el kell ismernünk."

"Az egész csapat zseniális hozzáállást mutatott ahhoz a helyzethez, mikor nem volt nálunk a labda, de én csak mérsékelten vagyok boldog, a következõ meccs más lesz." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!