Eddz Rióval!

A Manchester United védõje Rio Ferdinand felfedte hivatalos Facebook oldalán napi edzésprogramját, mellyel formában tartja magát a nyári szünet alatt.


A 34 éves védõ semmi jelét nem mutatja visszavonulási szándékának, sõt egy igen intenzív edzésmódszerrel tartja fitten magát. Azt tervezi, hogy legalább olyan hosszan szeretné megõrizni formáját, mint legendás csapattársa Ryan Giggs, aki 39 évesen is néhány fiatalt megszégyenítõ erõnlétnek örvend.

 
Ferdinand remek formában szerepelt az elõzõ szezonban és nagyban hozzájárult csapata bajnoki címéhez. Rio célja, hogy saját edzés programját folytatva a nyári felkészülés mellett, csúcsformában legyen augusztus 9-ére a tiszteletére rendezett Sevilla elleni mérkõzésre.
 
 
A korábbi angol válogatott csapatkapitány, edzõtermében dolgozta ki saját edzésprogramját, melyet 20 perces bemelegítõ  biciklizéssel kezd, amit 300 fekvõtámasz követ és többek között  egy sor kar és a mellizom gyakorlat.
 
Ferdinand tegnapi és mai edzésprogramját hivatalos Facebook oldalán osztotta meg rajongóival. Ha szeretnél olyan fitt lenni mint Rio, csináld utána!
 
A keddi program:
20 perc kerékpározás
6x50 fekvõtámasz
6x8 tárogatás
6x10 fekvenyomás
4x10 váll-hát erõsítés
4x10 bicepsz
Ráadás:
10 perc alkartámasz: 1 perc fent, 1 perc lent felváltva
 
A szerdai program:
15 perc bringa
10 perc nyújtás
10x3 guggolás
14x3 kilépõ hajlítás
14x3 oldalt lépõs hajlítás
7x3 sarokemelés (mindkét lábbal)
1.futó egység:
60-70%-os erõbedobással az alapvonaltól a félpályáig, majd további 15 mp kocogás, majd ugyanígy vissza az alapvonalig – ebbõl 10 db
Felsõtestre, 4-szer ismételve, az egységek között 90 mp pihenõidõvel:
50 fekvõtámasz
8 tárogatás, 10 fekvenyomás , 10 bicepszezés, 10 tolás, 10 tricepsz (olyan súlyokkal, amikkel rendszerint gyakorolni szoktál)


givemesport

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!