A Moyes srácok: Középsõ védõk

David Moyes július 1-én veszi át a Manchester United menedzseri feladatait, mely során erõs csapatot örököl, ahol minden posztra bõségesen válogathat.


Miután a kapusokat és a szélsõ védõket áttekintettük, ezúttal a védelem közepén szereplõk kerülnek átvilágításra, kik is szerepelhetnek a következõ szezonban ezen a poszton.

Nemanja Vidic: A rettenthetetlen vezérben minden benne van ahhoz, hogy a klub kapitánya legyen. Bár utolsó szezonjában sérülések akadályozták, formája egyre jobban megközelítette csúcspontját és a jövõ több, mint üdvösnek tûnik.

Rio Ferdinand: Érett, tapasztalt és klasszis, a veterán védõ mesteri évet zárt, megmutatva egyedülálló intelligenciáját játéka közben. Éppen a közelmúltban írt alá újabb egy évre, ezzel még egy remek szezont tölthet az Old Traffordon.

Jonny Evans: Vitathatatlanul a legnagyobb fejlõdésen átesett játékos a 2012/13-as szezonban, a minap házasemberré vált északír játékos teljes értékû sztár lett a klubnál és úgy tûnik, a következõ szezonban elsõ számú kihívója lesz Ferdinandnak és Vidic-nek. Nem elégedett meg védõmunkájával, gólokat is hozzátett a játékához.

 


Phil Jones: Sir Alex Ferguson szerint a United valaha volt egyik legnagyobb játékosa lehet belõle, ami hatalmas dicséret. Természetesen értéke ismertté vált azóta, hogy csatlakozott a klubhoz, különbözõ posztokon is megmutatta ezt, és mérhetetlen potenciállal rendelkezik.

Chris Smalling: Sokak szerint Ferdinand trónjának örököse, a korábbi Maidstone és Fulham játékos Anglia egyik legizgalmasabb ígérete. A nyugalom és a kontroll keverékével megáldott védekezése jól kiegészítene olyan játékosokat, mint Vidic, Evans vagy Jones.

Michael Keane: Miután néhányszor szerepelt az elsõ csapatban tavaly, a tehetséges védõ nagyszerû kölcsönidõszakot töltött a Leicester City-nél, ahol jelölték is az év játékosának. Érdekes lesz fejlõdése a következõ szezon során.

Scott Wootton: hasonlóan Keane-hez, az erõs védõ is pozitív lépéseket tett a legutóbbi szezon során, négy alkalommal is szerepelt Sir Alex csapatában, köztük két Bajnokok Ligája összecsapáson. A Peterborough-nál töltött kölcsönidõszakában sérülések hátráltatták, de tehetsége megkérdõjelezhetetlen és nagy ígéret a jövõre nézve.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!