RVP: Az elsõ szezon húsz legjobb pillanata

Az Inside United ehavi számában megjelenõ interjú során Robin van Persie összeszedte az elsõ manchesteri szezonjának húsz legszebb pillanatát.


1. Megérkezés az Old Traffordra "Emlékszem, nagyon izgatott voltam azon a napon. Mindenem bizsergett az új kihívás miatt. Tele voltam adrenalinnal!"

2. Elsõ edzés "Néhány orvosi vizsgálat miatt késõn kezdhettem az edzést. Alig tudtam kivárni, hogy a pályán lehessek."

3. Elsõ mérkõzés (Everton 1-0 United) "Kemény utolsó 20 percre álltam be és bár vesztettünk, nagyszerû nap volt számomra. Büszke voltam a bemutatkozásomra."

4. Bemutatkozás az OT-n (United 3-2 Fulham) "Álomszerû kezdés volt, hazai debütálásomon 10 perc után gólt szereztem. Micsoda nap! Végig a pályán voltam, de bevallom, egy óra játék után már szenvedtem."

5. A háromgólos hõs (Soton 2-3 United) "Egy õrületes meccs, amin soha nem adtuk fel. Az öltözõben bocsánatot kértem a kihagyott tizenegyes miatt, Nagyszerû és fontos gyõzelem volt."

6. Az anfieldi gyõztes (Pool 1-2 United) "Ezúttal biztos voltam a büntetõm során. Nagyszerû volt megszerezni a gyõztes gólt. Nem volt a legjobb meccsem, de jó érzés volt legyõzni a Liverpoolt."

 


7. Európai dupla (Cluj 1-2 United) "Fantasztikus passzt kaptam Wazzától a második gólom elõtt. Jött felém a kapus, én pedig eltettem mellette, majd a hálóban kötött ki a labda."

8. Foglald el a hidat! (Chelsea 2-3 United) "Szeretek játszani a Chelsea ellen, minden gólomat ellenük a Stamford Bridge gyepén szereztem. Remek hely ez a gólszerzésre és a gyõzelemre."

9. Ágyúsok ellen (United 2-1 Arsenal) "Fura egy nap volt. Két gólt is lõhettem volna. Soha nem szereztem gólt korábbi csapatom ellen, úgyhogy furcsa volt, de a munkámat végeztem."

10. A derbi (City 2-3 United) "Wayne és én megvitattuk, mit tegyünk a szabadrúgásnál. Lövés vagy beadás legyen? A lövésem a falon megpattanva jutott túl Harton. Ennél szerencsésebb nem is lehetsz!"

 


11. Ütés a kalapácsosokra (West Ham 2-2 United) "Egy kései gól. Hihetetlen volt Giggsy átadása. Remekül vettem át a labdát és egy nagyszerû befejezéssel kiharcoltuk az újrajátszást."

12. A Sarkanytúsok ellen (Spurs 1-1 United) "Havas, hideg nap, amikor a Spurs egyenlített. Cleverley ívelése után szereztem a vezetõ gólt, de többet érdemeltünk volna ezen a találkozón."

13. Everton is kipipálva (United 2-0 Everton) "Kissé szerencsés gólt lõttem, amivel 2-0 lett. Nagyon megkönnyebbültünk utána, mert tudtuk, mi történt tavaly a 4-4 után."

14. Real ellen (Real Madrid 1-1 United) "A labdarúgás egyik ikonikus stadionja, ahol elõször járhattam. Volt esélyünk a gyõzelemre (nekem is voltak helyzeteim) és kellett is volna a gyõzelem."

15. Nehéz elfogadni (United 1-2 Real) "Egy erõs piros lap Naninak. Nagy csapás volt, mert addig minden remekül mûködött. Mindenki mögöttünk állt és a hangulat elképesztõ volt."

16. Gól a Stoke-nak (Stoke 0-2 United) "A srácok nem igazán értették az ünneplésemet, de meg akartam osztani a pillanatot. Öröm volt Sir Alex kezei alatt dolgozni."

 


17. Éljen a Spurs! "Drukkoltam a Spursnek a City ellen! El tudod ezt hinni? Egy korábbi Arsenal játékos azt akarja, hogy nyerjen a Spurs. Tudtuk, akkor már csak egy mérkõzésre van a bajnoki cím."

18. Micsoda gól! (United 3-0 Villa) "Ösztönös volt. Felnéztem és azt gondoltam: 'Annyira csodás passz ez, hogy vétek lenne lekezelni.' Minden pontosan úgy alakult, ahogy szerettem volna."

19. Bajnoki trófea "A szurkolóké, a játékosoké és a stábé. Amit igazán szeretek, az az, hogy annyira sok ember boldog lett ettõl. Gyerekek, nõk és férfiak - mindenki annyira boldog!"

20. Év játékosa "Megnyerni ezt a címet, fantasztikus dolog. Együtt lenni ezekkel a srácokkal, nagy hatással volt rám. Öröm együtt dolgozni velük."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!