A három amigo

Antonio Valencia, David De Gea és Javier Hernandez, akik nem csak csapattársak, de jó barátok is, elmondják véleményüket egymás tavalyi teljesítményérõl az Inside United interjújában.


Helló srácok. Kezdjük akkor Antonióval. Mit gondoltok, õ hogyan teljesített az elõzõ szezonban?
 
DDG: Azt hiszem, jól kezdte a szezont, de aztán megsérült és így sokat ki kellett hagynia. Aztán mikor visszatért, sokat dolgozott, hogy visszanyerje a formáját és az erõnlétjét, néha ez nagyon nehéz, de már ismét õ a legjobb.
 
 
JH: Nem véletlen, hogy a tavalyit megelõzõ szezonban õ lett az év játékosa, fantasztikusan játszott, több alkalommal is meccset eldöntõ teljesítményt nyújtott. Tavaly nem volt ugyanilyen hihetetlen formában, mint ahogyan David is említette, nem könnyû egy hosszabb kihagyás után visszaszerezni a formád. De mi jól tudjuk, hogy az a minõség, amit a tavalyi elõtt nyújtott még ott van benne és nagyon fontos eleme lesz a következõ szezonban is a csapatnak. Ahogyan a többiek is mindannyian. Ez a legjobb ebben a csapatban, mindenkinek megvan a helye, és mindenkire fontos szerep hárul. Azt  gondolom, hogy Antonio négy év alatt már a Unitedben megszilárdította helyét, a kemény munka és a rengeteg erõfeszítés pedig meghozza az eredményét. 
 
JH: David, te következel!
 
DDG: Akkor mondd, ne kímélj!
 
JH: Számomra õ a legjobb kapus a világon. Sokat beszélgettünk róla az öltözõben és bevallom, egy kicsit féltettük, hogy ki tudja-e harcolni fiatal kora ellenére a helyét a csapatban. De azt hiszem, hogy ebben a szezonban õ igazán kiérdemelte a rendszeres játéklehetõséget. Minden játékos a világon szeretné megmutatni, hogy mit tud, ha megkapja a lehetõséget. Nos David valóban bebizonyította, hogy méltó ez egyes számú kapus posztra, sõt bekerült az év csapatába, úgyhogy nem tudok mást mondani csak, hogy: Köszönjük David!
 
 
AV: Fantasztikus, amit csinált. Hihetetlen, amit ilyen fiatalon elért. Bebizonyította, hogy nagyon fontos eleme a Manchester Unitednek. Elérte, hogy a legjobb kapusok mellett említsék a nevét. Úgy gondolom, hogy nem csak én, de mindenki a Unitednél elégedett azzal, ahogy David csúcsformába lendült és reméljük, hogy hosszú évekig erõsíti még a csapatot.
 
És mi a helyzet Hernandezzel? 
 
AV: Õ Hernandez, nem is kell róla többet mondani! Hihetetlen csatár, meccseket eldöntõ gólokkal. Csak nézd meg legutóbb is 25 szereplése mellett 15 gólt szerzett. Igazán lenyûgözõ teljesítmény. Boldog vagyok, hogy vele játszhatom és edzhetem nap, mint nap.
 
DDG: Ahogy "senor" Antonio már elmondta, Chicha nagyon fontos, része a csapatnak. A pályán világos és a pozitív a hozzáállása és képes mindig meglepetést szerezni az ellenfél számára. Igazi öröm vele játszani, mindig vidám, de keményen teszi a dolgát. Rám mindig inspirálóan hat játék közben. Azt hiszem, ha megnézzük a pályán töltött percek alapján a góljai számát, akkor abszolút viszi a pálmát. És ez az, amiben õ a legjobb. Feljön és egybõl gólt szerez. És ezekkel a találatokkal nagyon értékes pontokhoz juttatja a csapatot.
 
 
JH: Ahogyan Antonio mondta, igazi öröm, hogy együtt dolgozhatunk, de az edzéseken kívül is gyakran lógunk együtt, remek dolog, hogy az anyanyelvünkön tudunk beszélni egymással. Persze mivel mindhárman beszélünk angolul, a többiekkel is jól megértjük magunkat. Ezt a két srácot is mindenki imádja, és a nyelvet hol is sajátíthatnák el jobban, mint az öltözõben, ami nagyon szórakoztató is egyben.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!