U20: A dél-amerikaiak még versenyben

A Manchester United azon játékosainak száma, akik az U20-as világbajnokságon szerepelnek ötrõl kettõre csökkent, miután Anglia búcsúzott, de Chile és Uruguay továbbjutott.


Az utóbbi ráadásul stílusosan tette, legyõzve Üzbegisztánt 4-0-ra Gino Acevedo, Nicolas Lopez, Giorgian Dearrascaeta és Ruben Bentancourt góljainak köszönhetõen. Guillermo Varela végig a pályán volt ezen a találkozón is, a dél-amerikaiak pedig a gyõzelemmel bejutottak a legjobb 16 közé.

Vareláékra Nigéria vár, míg Chilére - ahol Angelo Henriquez a második félidõben csereként állt be - nehéz ellenfél vár Horvátország személyében.

 


Chile második lett csoportjában, miután 2-1-re kikapott Iraktól. Henriquez ezen a mérkõzésen több alap kezdõjátékossal együtt pihenhetett, majd az 58. percben csereként pályára lépett. Pillanatokkal késõbb Saif Salman megszerezte a gyõztes találatot; a félidõben 1-1 volt az állás, Mahdi Kamil találatára Felipe Mora tudott válaszolni a szünetig.

Eközben Anglia 2-0-ra kikapott Egyiptomtól annak ellenére is, hogy mindhárom manchesteri játékos - Larnell Cole, Tom Thorpe, Sam Johnstone - is a kezdõben kapott helyet.

Peter Taylor csapata számára az elszalasztott lehetõségek mérkõzése volt ez, a Tottenham csatára, Harry Kane számos helyzetet elpuskázott, ami után Trezeget és Hassan Ahmed góljai Egyiptom megnyerte a találkozót. Az afrikaiak azonban szintén kiestek, így mindkét csapat utazhat haza a csoportkör után.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!