McGuinness a duót méltatja

Az akadémia csapat edzõje, Paul McGuinness szerint a a fiatalok tovább fejlõdhetnek a következõ szezonban, és buzdító szavakkal illette Liam Grimshaw-t és Paddy McNairt.


A páros a védelem tengelyében szerepelt a sérülések miatt az U18-ban az elõzõ szezon során, ezáltal új szerepkörben is bizonyíthattak.
 
Paddy McNair Észak-Írországból érkezett, ahol igen tehetséges középpályásként tekintetettek rá, miközben Liam Grimshaw a pálya több pontján is bevethetõ, viszont többnyire védõt játszott a csapatban.
 
McGuinness azt várja játékosaitól, hogy ugyanebben a tempóban folytassák fejlõdésüket az Old Traffordon, és megtalálják posztjukat a következõ szezonban is.
 
"Úgy vélem, Liam Grimshaw azon játékosok egyike, aki több poszton is bevethetõ, ezáltal hasznos tagja lehet a csapatnak" - mondta McGuinness a ManUtd.com-nak. "Képes játszani a hátsó négyes bármely posztján, a középpályán, a középpálya jobb szélén, illetve hátvédként is. Talán kicsit olyan, mint John O'shea vagy Phil Neville, akik bármely szerepkörben megállják a helyüket, hiszen remek mentalitásuk van. Õ is megállja a helyét ezen posztokon, hiszen remek képességei vannak."
 
 
"Paddy McNairrel is beszéltem a szezon végi értékelésnél a közelmúltban. Örülök, hogy remekül megállja helyét középsõ középpályásként, mint Michael Carrick vagy akár védõként is bevethetõ. A következõ években tovább fejlõdhet. Meg van rá a lehetõsége."
 
"Õ mindig is a saját korosztályában játszott, így most egy szinttel feljebb léphet."
 
"Ezentúl az U19 és U21-esek között fog szerepelni, ahol nyilván 2-3 évvel idõsebbekkel fog játszani. Nem mehet újra vissza a saját korosztályába."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!