Robin ex-csapattársa ellen léphet pályára

Robin van Persie egykori csapattársa ellen léphet pályára Sydney-ben, amikor az A-League All Stars együttese fogadja a Vörös Ördögöket július 20-án, szombaton.


Youssouf Hersi közel 1 évtizeddel ezelõtt játszott együtt a Vörös Ördögök csatárával az U21-es holland válogatottban. Az egykori Ajax, Vitesse Arnheim és Twente középpályás jelenleg a Western Sydney Wanderers játékosa az ausztrál nemzeti bajnokságban, és a rajongók, illetve szakmai zsûri döntése volt, hogy a liga All Stars csapatának a tagja legyen.
 
Sajnos az egykori Juventus támadó, Alessandro Del Piero nem fog pályára lépni, mint ahogy a japán csillag, Shinji Ono sem.
 
Ellentétben Hensi már rendkívül várja, hogy tesztelhesse magát a Barclays Premier League bajnok és egykori csapattársa, Robin van Persie ellen.
 
"Nagy mérkõzés lesz, és ennek a nagy mérkõzésnek Ausztrália ad otthont" - mondta. "A Manchester United nagy csapat és alig várom, hogy pályára léphessek ellenük."
 
 
"Már volt alkalmam Robinnal játszanom az U21-es holland válogatottban, de õ mára a világ egyik legnagyobb klubjának egyik legjobb játékosa. Azt is tudom, hogy Alexander Büttner is ott játszik."
 
"Ha lesz idejük, megmutatom nekik a látnivalókat Sydney-ben. Legalább lesz valaki, akikkel hollandul beszélhetek, ha már itt vannak!"
 
Hersi azon hét játékos egyike, aki megerõsítette, hogy pályára lépnek a liga All Stars színeiben, köztük van az egykori Blackburn Rovers csillag, Brett Emerton is.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!