Nincs hivatalos ajánlat Thiagóért

A Sky Sports arról számolt be, hogy a Barcelona még nem kapott hivatalos ajánlatot Thiago Alcantaráért.


A 22 éves középpályás jövõje még koránt sem biztos, de a Manchester United és a Bayern München is erõsen érdeklõdik a játékos iránt, aki a hírek szerint elhagyná a Camp Nout.

A spanyol U21-es európa-bajnoki sikert követõen a játékos a felkészülési szezon elõtt áll, a klub sportigazgatója, Andoni Zubizarreta pedig csütörtökön Alcantara édesapjával és egyben ügynökével találkozott, akinek elmondta, a katalán gárda tíz napon belül döntést akar Alcantara jövõjével kapcsolatban.

Egy, a Barcelonához közeli forrás a Sky Sports-nak elmondta: "Még nem kaptunk semmilyen hivatalos ajánlatot a játékosért."

A Barcelona senkivel nem akar tárgyalni a játékos eladásáról, ám széles körben elterjedt információk szerint a valamivel több, mint 15 millió fontos kivásárlási záradék miatt a klub nem lenne képes megakadályozni a távozást.

 


Hírek szerint Thiago nem hiszi, hogy rendszeres helye lenne a jövõben a katalán klubnál Xavi, Iniesta és Fabregas miatt, ezért szívesen nézne olyan klub után, ahol folyamatosan szerepelhetne.

Alcantara tavaly csupán 15 bajnokin volt kezdõ a Barcelonában, ráadásul ebbõl hétszer le is cserélték.
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!