Moyes nem adott egyértelmû választ

David Moyes-t megjósolható kérdésekkel tüzelték, amikor a lehetséges igazolásokról kérdezték elsõ sajtótájékoztatóján a Manchester United új menedzsereként pénteken.


Az összegyûlt újságírók csoportjának elsõ napirendi kérdése Cristiano Ronaldo esetleges visszatérése volt a Real Madridtól az Old Traffordra.
 
Moyes nem volt hajlandó beszélni a portugál csillagról, de elmondása szerint a Vörös Ördögök "mindent megtesznek, hogy hozzá tudjanak tenni a csapathoz."
 
"Soha nem szoktam más klubok játékosairól beszélni" - mondta az Everton egykroi menedzsere. "Ez nem az én stílusom. Amikor az emberek csak az átigazolásokról beszélnek, az nagyon baj. Ez a klub mindig érdeklõdött a legjobb játékosok iránt."
 
"A Unitednek nagyszerû szezonja volt a Premier League-ben az elõzõ évben, és mi mindent megteszünk, hogy hozzáadjunk ehhez a csapathoz. Ez a klub folyamatosan elõre néz, miután a nagyszerû játékosok és mi minden meg fogunk tenni, amit csak tudunk, hogy továbbra is a csúcson tartsuk a klubot."
 
Arra a kérdésre, hogy a felkészülési túra elõtt érkeznek-e új játékosok a jövõ héten, Moyes így felelt: "Megpróbáljuk, de nem tudok õszinte igent mondani. Az idõ most egyre csak fogy."
 
 
"Az átigazolási piac nyitva van, azt hiszem, kicsit késõbb is tehetünk ajánlatot ebben a szezonban. Néhány új menedzser érkezett, így nem hiszem, hogy minden azonnal fog történni."
 
A sajtótájékoztatón Moyes hangsúlyozta, hogy eltökélt szándéka folytatni a klub hagyományait - nem utolsó sorban a fiatal tehetségek gondozását, és nincs szándékában felvásárolni az Everton játékosait.
 
"Az Everton nem a Manchester United egyik bevásárló központja, ahol átigazolási üzleteit folytathatja" - tette hozzá. "A United mindig megpróbálja megszerezni a legjobb fiatal játékosokat, valamint nagy hangsúlyt fektet az akadémián szereplõ fiataljaira. Ez benne van a DNS-ükben, és ez egyezik az én elveimmel is."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!