Három játékos szereplése kérdéses

Chris Smalling, Ashley Young és Nani szereplése sérülés miatt kérdéses az Aon által támogatott felkészülési szezon során. David Moyes a jövõ hét elején értékeli ki a három játékos állapotát.


Smalling és Young mankóval közlekedett az elõzõ szezon végén mûtétjük után, míg Nani szintén operáción esett át a közelmúltban.

A játékosok a jövõ héten repülnek a felkészülési túra elsõ állomására, Bangkokba, ahol a Singha All-Starsszal mérkõzik meg a csapat.

"Kétséges Ashley Young és Chris Smalling szereplése" - mondta a menedzser pénteken. "Naninak az orrát mûtötték meg."

"Van néhány kérdéses eset, de õk utaznak a túrára. Természetesen Chris és Ashley helyzetét a jövõ hét elején kiértékeljük."

 


Wilfried Zaha hétfõn csatlakozik új csapattársaihoz azok után, hogy az angol U21-es válogatottal szerepelt a nyár elején, ám Shinji Kagawa és Javier Hernandez több ideig távol marad.

"Ebben a pillanatban úgy állunk, hogy Zaha hétfõn kezdi meg az edzéseket. Kagawa Japánban csatlakozik majd hozzánk. Javier Hernandez nem utazik velünk, mert õ még csak most fejezte be a Konföderációs Kupát. Õ az Aon Training Complex-be megy majd és ott készül."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!