Új szponzor, az Aeroflot

A Manchester United ma bejelentette, hogy öt évre szóló partnerséget kötöttek az Aeroflot moszkvai székhelyû nemzetközi légitársasággal, mely a klub hivatalos charter partnere lesz az elkövetkezendõ években.


Az oroszországi szerzõdés a klub elsõ kereskedelmi vállalkozása, egy olyan folyamatosan bõvülõ piacon, ahol jelenleg közel 18 milliós szurkolótábora van a Vörös Ördögöknek.
 
A United ma az Old Traffordon kissebb ünnepség keretében jelentette be az új megállapodás létrejöttét, melyen az Aeroflot vezérigazgatója Vitaly Saveliev, a Manchester United ügyvezetõ igazgatója Richard Arnold, az új menedzser David Moyes, és az elsõ csapat tagjai is jelenvoltak.
 
Az1923-ban alakult, Aeroflot Oroszország vezetõ légitársasága és a közelmúltban nyerte el a "Legjobb Kelet-Európai Légitársaság" címét, a Skytrax World Airline Awards-t, továbbá a legújabb elismerései között szerepel a "legstílusosabb légitársaság díja a Skyscanner, valamint Oroszországban a " 2012-es Év Vállalata elismerést is a moszkvai cég kapta.
 
Mától az Aeroflot szállítja a Manchester United játékosait a mérkõzések helyszínére, továbbá a klub képviselõit, stratégiai utakra.
 
 
 
Az Aeroflot 137 repülõgépével az egyik legmodernebb légitársaságok közzé tartozik Európában, és 2012-ben nem kevesebb, mint 2.750.000 utasnak nyújtott kiváló utazási élményt luxus repülõgépein, kényelmes ülõhelyekkel, valamint a díjnyertes, on-board konyhájával, melyen Michelin-csillagos szakácsok gondoskodnak az ízekrõl.
 
A United ügyvezetõ igazgatója, Richard Arnold elmondta: "A Manchester United és az Aeroflot egyaránt számos alapvetõ értékeket képviselnek. Örömmel vesszük, hogy egy ilyen magas színvonalú céggel sikerült megállapodnunk. Csakúgy mint a Unitednél az Aeroflotnál is remek csapatmunka folyik, büszkék az általuk nyújtott minõségre és történelmi múltjukra, miközben továbbra is alkalmazzák az új technológiákat, és az innovációs eszközöket.
 
"Az Aeroflot 90. születésnapját töltötte idén, de lenyûgözött bennünket a maga fiatalos energiával. Bízunk benne, hogy remek partnerség született, mely mindkét fél részére elõnyõs lesz."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!