Kagawa izgatottan várja a visszatérést

Shinji Kagawának nagy elvárásai vannak egyéni teljesítményével szemben, még azután is, hogy debütáló szezonjában a Manchester Unitednél többször is bizonyította, hogy nagy hatással lehet az Old Traffordon.


Shinji Kagawa remekül teljesített elõzõ klubjában, ahol összetartó környezetben játszott a Borussia Dortmund csapatánál, a Jürgen Kloppal elért sikerek ellenére a nagyobb kihívás miatt csatlakozott a Unitedhez. Úgy érzi, ez minden szempontból nagyobb kihívás számára.
 
"Remek volt bajnokságot nyerni a Uniteddel, amely számomra sorozatban már a 3. bajnoki cím" - mondta Shinji az Inside Unitednek adott nyilatkozatában. "Úgy érzem, még mindig van dolgom. Úgy fogalmaznék, hogy félig elégedett, félig pedig elégedetlen vagyok."
 
"Évrõl-éve jobb játékos szeretnék lenni. Sokat várok magamtól. Remélem, hogy lesz alkalmam megmutatni dinamizmusom, stílusom és jelenlétem."
 
A Vörös Ördögök menedzsere, David Moyes megerõsítette, hogy Kagawa Japánban fog csatlakozni csapattársaihoz az elõttünk álló AON által szponzorált felkészülési túrához. A Kobé születésû támadó elmondta, mivel összpontosít arra, hogy a következõ szezonban sikeres legyen Angliában: "Kemény munka!"
 
 
Aztán így folytatta: "Azt hiszem, rendkívül fontos a folyamatos munka a mindennapi edzéseken és a mérkõzésen egyaránt. Csak kitartóan kell gyakorolni, viszont az akaratodnak mindig erõsnen kell lennie. Ez a legfontosabb, ha egy idegen országban akarsz játszani, különösen nekem Európában."
 
"Fontos a pozitív gondolkodás és folyamatosan, minél keményebben próbálkozz akkor is sikeresen elképzelni mindent, amikor a dolgok keményebbek."
 
"Hinned kell magadban, ha nem így van, a dolgok rosszra fordulnak körülötted mind az életben, mind a pályán, és akkor nem fogod élvezni. Fontos, hogy légy pozitív és higy magadban, ez nem csak a futballban igaz, hanem az emberi jellemedet is javítja."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!