Büttner: Próbálok erõbõl játszani

Alex Büttner szerint a Barclays Premier League-re jellemzõ agresszív játék megfelelõ volt számára bemutatkozó szezonja során.


A holland bal bekk csodálja Nemanja Vidic játékstílusát és elmondása szerint ez segítette hozzá elsõ bajnoki érméhez is.

"Mindig is agresszívan szeretnék játszani" - mondta Alex az Inside United legújabb számának adott exkluzív interjújában. "Próbálok - hogy is mondjam - erõbõl játszani. Szeretem a kemény meccseket, ez az én játékom."

"Úgy vélem, ugyanezt láthatod, ha megnézed Vida játékát. Õ egy szörnyeteg a pályán és ez tetszik. Na figyelem õt, tudok tanulni tõle. Jó, hogy ilyen típusú védõkkel szerepelhetek együtt."

Büttner célja a következõ szezonra az, hogy keményen dolgozva lenyûgözze új menedzserét, David Moyes-t.

 


Amikor a 2013/14-es ambícióirõl kérdezték, így felelt: "Megint keményen edzeni minden nap és jobbá válni minden egyes nap. Természetesen több mérkõzésen akarok játszani, erre fogok hajtani. Jó volt az elsõ szezonom, ahogy említettem, de remélem, hogy a második még jobb lesz."

"És persze elsõ bajnoki medálomat is megszereztem. Elõtte még soha nem voltam bajnok életem során. Jó érzés volt megkapni a medált elsõ Premier League bajnoki címem után."

Büttner abban is bízik, hogy meghívása a holland válogatottba sem várat sokáig magára.

"Igen, remélem, hogy közel van" - mondta. "Türelmesnek kell lennem. Amikor itt játszom, ott is tudok játszani. Türelmes vagyok és természetesen most figyelnek is engem, remélhetõleg minden rendben lesz."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!