Friss hírek a sérültekrõl

David Moyes-nak elsõ napjaiban néhány sérülttel kell megküzdenie, többek között errõl is beszélt a menedzser ma Bangkokban egy sajtótájékoztatón.


Wayne Rooney visszarepült Angliába, miután combizom sérülést szenvedett a felkészülési túra elején, míg a csapatkapitány Nemanja Vidic, Nani, Chris Smalling és Ashley Young el sem utazott különbözõ sérülések miatt.

"Vidic állapota javul" - mondta a menedzser. "Injekció-kúrán van, hogy segítsenek az isiászán. Ha tovább javul, megfontoljuk majd az esetleges csatlakozását."

"Az egyetlen, amit nem akarunk, hogy rosszabbodjon az állapota, miután a fél világot átrepülte. Úgyhogy ezt figyelembe kell vennünk."

"Nani orrát megmûtötték, hogy tisztábban vegye a levegõt. Jelenleg nem tudjuk, hogy megengedett-e neki a repülés, úgyhogy ez hátrány. Várunk és meglátjuk majd."

 


Moyes felfedte azon terveit is, amiket az elsõ felkészülési mérkõzésre tartogat.

"Ez az elsõ alkalom, hogy a csapatot kiküldöm meccsre, megpróbálunk mindenkinek lehetõséget adni a játékra; néhány fiatal is kap majd játékidõt. Kihasználunk minden mérkõzést arra, hogy felkészüljünk a szezon rajtjára."

Federico Macheda és Bebe sem utazott el szerdán, David Moyes róluk így nyilatkozott: "Jelen pillanatban azon vagyunk, hogy 1-2 dologban változtassunk. Csak egy kis idõ kell erre."

"Úgy döntöttem, nem hozom el õket a túrára. Úgy éreztem, más játékosoknak akarok lehetõséget biztosítani, így õket otthon hagytam."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!