Welbeck fantasztikus

David Moyes elmondása szerint nagy hatással volt rá Danny Welbeck, és úgy néz ki, hogy csatárként fog vele számolni a Singha All Star XI elleni AON által szponzorált 2013-as felkészülési túra nyitó mérkõzésén szombaton.


A saját nevelésû játékos megmászta a szamárlétrát az Old Traffordon, és Wayne Rooney combizom sérülése miatti hazautázásával õ lett az egyetlen középcsatár a keretben.
 
"Csupán rövid ideig láttam, de máris lenyûgözött" - lelkendezett Moyes a bangkoki sajtótájékoztatón. "Úgy gondolom, egy remek játékosról van szó."
 
"Számos dolog van, amelyet kiválóan megvalósít. Ha néhány góllal többet tud szerezni, mint az elõzõ szezonban, az nagy különbség lesz. Abból, amit eddig láttam tõle, egy izgalmas játékosról beszélünk, és már nagyon várom, hogy együtt dolgozhassunk."
 
Jesse Lingard, Michael Keane és Andan Januzaj, akik Welbeck-hez hasonlóan a klub akadémiájáról kerültek fel, és mindannyiuknak lehetõsége lesz bizonyítania a túra során.
 
"Holnap lesz az elsõ alkalmam irányítani a csapatot" - tette hozzá Moyes. "Kell egy kis idõ, míg megszokjuk egymást, de ezt csak a meccsekkel érhetjük el. Lehetõségeinkhez mérten megpróbálunk mindenkit játszatni. Meglátásunk szerint néhány fiatal játékos is szerepet fog kapni. Nyílvánvaló, hogy minden meccsel élni fogok a rotálás lehetõségével, hiszen fel kell készülniük a szezon kezdetre."
 
Néhány fiatal játékos nem utazott a kerettel, mert valószínûleg válogatottbeli barátságos mérkõzéseken szerepelnek Nagy-Brittaniában és Írországban. Azok, akik az U20-as világbajnokságon szerepeltek extra pihenõt kaptak, névszerint Sam Johnstone, Guillermo Varela, Tom Thorpe, Larnell Cole és Angelo Henriquez.
 
 
"Larnell Cole extra pihenõt kapott" - erõsítette meg a Vörös Ördögök menedzsere. "Európai tornán szerepelt ezen a nyáron. Õ csak ezután fog jelentkezni edzésre. Az emberek szerint õ egy izgalmas játékos, alig várom, hogy többet lássak tõle a következõ hónapokban."
 
"Jelenleg változtatni szeretnénk 1-2 dologon, csak egy kis idõre lesz szükség a kivitelezéshez. Úgy döntöttem, hogy nem hozok mindenkit [Bebe és Federico Macheda] a túrára. Úgy éreztem, hogy más játékosoknak is megadom a lehetõséget, így néhányan kimaradtak."
 
"Rendkívül izgatott vagyok, de ez fokozódik, ha a játékosaimmal dolgozom együtt. Ebben a klubban a legnagyobb dolog a profizmus, és ez egy felülmúlhatatlan érték. Elkötelezett nyertesekkel van dolgom, mindezt látom az edzéseken is."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!