A trió örül a visszatérésnek

A Manchester United csapata eredményes kétnapos edzésen van túl a bangkoki párában és a játékosok már a meccseket várják.


Az AON támogatta idei felkészülési túra hat meccsének elsõ állomására ma este (itthon délután - a szerk.) kerül sor, amikor a Vörös Ördögök a Singha All Star XI ellen lépnek pályára.

Péntek este beszélgetve három játékos a ManUtd.com-nak elmondta, nagyon örülnek, hogy visszatérhettek a nyári szünetbõl és élvezik a fogadtatást, amiben Thaiföldön részesültek.

"Ez még csak a második napunk itt, de eddig jó volt" - mondta Jonny Evans. "Jó volt az edzés és már nagyon várjuk a meccset. Annyi erõnléti feladatot csinálsz, amennyit csak tudsz, de a mérkõzések az igazi tesztek számodra."

"Mindig csodálatos, milyen reakciót kapunk Ázsiában. Pénteken egy Nike eseményen jártunk, ahol ott volt néhány ezer ember és a találkozón is nagy közönség lesz. Mindig nagyszerû a szurkolóinkat látni és amikor ilyen helyekre jössz, emlékeztet, milyen nagy is a szurkolótáborunk."

 


Tom Cleverley így vélekedett: "Remek volt, hogy ismét együtt lehetünk csapatként a nyári szünet után és elkezdjük a munkát az új menedzserrel és stábjával. A túra jó lehetõség arra, hogy megismerjük õket és mindenki nagyon várja már a következõ szezont."

Eközben Rafael - aki ismét ikertestvérével egy csapatban lehet azok után, hogy Fabio tavaly a QPR-t erõsítette - elmondta: "Nagyszerû, hogy visszatért a testvérem! A túra során egy szobában lakunk és jó, hogy ismét együtt vagyunk és beszélgethetünk. Nagyon élvezem, hogy sok idõt tölthetek vele."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!