Zaha nem megy kölcsönbe

Wilfried Zaha bizonyítani szeretne a United új menedzserénél, David Moyes-nál.


Az angol szélsõt januárban szerzõdtette a húszszoros angol bajnok, de azonnal visszakerült kölcsönbe a Crystal Palace-hoz, és jelentõs szerepet játszott abban, hogy a Sasok jövõ szezontól a Premier League-ben szerepelhetnek.

Miután hazáját képviselve részt vett az izraeli U21-es Európa-bajnokságon, Zaha örömmel csatlakozott új csapattársaihoz, akikkel együtt elutazott a United 2013-as túrájára. Több csapat érdeklõdésének ellenére Zaha kizárta annak a lehetõségét, hogy kölcsönbe kerüljön egy másik klubhoz, ugyanis az Old Traffordon szeretné letenni névjegyét.

Mikor a rövidtávú jövõjérõl kérdezték, ezt mondta a ManUtd.com-nak: "Már átkerültem ide, úgyhogy a Manchester Unitednél szeretnék maradni. Távol kerültem a családom és a barátaim nagy részétõl, de ezt el kell fogadnom. Ide akartam jönni, mert ez volt a lehetõ legjobb lépés a karrierem szempontjából."
 


Zahának csak néhány napja volt hozzászokni az Old Trafford légköréhez, mielõtt Thaiföldre utazott volna a csapat többi tagjával együtt, de egyre jobban otthon érzi magát a világ legnagyobb klubjánál.

"Visszafogottan viselkedtem az öltözõben és próbáltam beilleszkedni. Mindenki viccel és hülyéskedik, szóval igazán élveztem. Eleinte kicsit ideges voltam, de itt mindenki jó arc, úgyhogy rendben ment minden."

"A többiekkel szerettem volna elkezdeni a felkészülést, hogy bizonyíthassak és megmutathassam, mire vagyok képes, szóval örülök, hogy még a túra kezdete elõtt megérkeztem."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!