Irány Sydney!

David Moyes nagyon örül annak, hogy egy héten át Sydney-ben készülhet csapatával a következõ idényre.


A Vörös Ördögök vasárnap délben (ottani idõ szerint) érkeztek meg az ausztrál városba, ahol Robin van Persie és David de Gea is csatlakozni fog a kerethez.

A játékosok az elkövetkezendõ hét nap nagy részét erõnléti edzésekkel töltik majd, mely végén összemérik erejüket az A-League All-Stars-szal.

Ám Moyes reméli, egy kevés szabadideje is lesz arra, hogy második útját kiélvezhesse Sydney-ben; korábban az Evertonnal is ellátogatott az ausztrál városba.

"Nagyon örülök, hogy visszatértem ide" - mondta David a város Kortárs Mûvészetek Múzeumában rengezett sajtótájékoztatón.

 


"Körülbelül három évvel ezelõtt jöttem ide, mindig élvezed az elsõ látogatást, de vissza kell térj másodjára is, hogy megnézd a látnivalókat. Nagyon várom már a mérkõzést is - nagy este lesz."

"Ez nagy része a felkészülésünknek. Egy jó, egész hetes edzést várunk és remek létesítményekben készülhetünk majd."

"Robin csatlakozni fog hozzánk, ami sokat segít majd. Wayne [Rooney] visszament és 2-3 hetes sérülésnek tûnik a helyzete - de nem túl súlyos."

A United szombaton 1-0 arányú vereséget szenvedett Bangkokban a Singha All Star XI-tõl, de Moyes arra törekszik, hogy a felkészülési szezon elõrehaladtával javuljanak.

"Bármerre is mész, a találkozók nehezek" - folytatta a menedzser. "Tegnap este is ilyennel találkoztunk Thaföldön. A most szombati lesz a második meccsünk és az ausztrál játékosok sokkal elõrébb tartanak majd, mint mi, és amikor a Unitedben játszol, mindenki le akar gyõzni. Azok a játékosok, akik néhány éve itt vannak már, megértik, hogy ez része annak, ha a Manchester Unitedben szerepelsz."

"De javítani szeretnék mindenben, amit teszünk. Az erõnlétünk elég jó volt tesztkörülmények között [Bangkokban]. Reméljük, szombaton már a gólok is jönnek."

Moyes arról is beszélt, miért döntött kisebb keret mellett - kezdetben csak 19 játékossal indult a túrának - bár elismerte, a sérülés komoly tényezõ lehet Ázsiában és Ausztráliában.

"Mindig valószínû, hogy 1-2 rúgást, zúzódást összeszedsz, de vannak játékosaink, akik az Egyesült Királyságban megkezdik az edzéseket - [Ashley] Young, [Chris] Smalling, [Nemanja] Vidic - úgyhogy tudjuk, ha szükségünk van rájuk, akkor talán hívhatjuk õket."

 


"Inkább úgy voltam vele, hogy kisebb kerettel jövök, így a lehetõ legtöbb játékosnak lehetõ legtöbb játékidõt tudtam adni."

"Tegnap este például sok játékos játszott 90 percet. Szombaton is ez történik majd; néhányan minden bizonnyal teljes meccset játszanak majd."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!