Park várja a Rangers elleni ütközetet

A középpályás készen áll az agresszív összecsapásra


A Manchester United középpályása, Park Ji-Sung nagyon várja a szerdai, különleges összecsapást, amikor a Rangers vendégeként lépnek pályára.

A Vörös Ördögöknek szerdán az Ibroxban elég csupán egyetlen pont is ahhoz, hogy biztosítsák helyüket a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat csapata között.

A dél-koreai középpályás érzi a mérkõzés súlyát és a már megtapasztalt válogatott rivalizáláshoz hasonlítja a holnap esti találkozót.

 

 



"Dél-Koreának hosszú története van már Japánnal. Mikor ellenük játszunk, a szurkolók azt mondják, ha kikapunk, a tengerbe dobnak minket." - mondta Park, aki nagyszerû hangulatra számít szerda este.

"Kétségtelen, hogy ez a legnagyobb dolog számunkra."

Park tisztában van azzal a határokon átívelõ feszültséggel, amely egy angol csapat Skóciába való látogatásakor érzõdik és tudja, ez a külföldi játékosokra is nagy hatással lesz.

"A stadionban teljesen más lesz a hangulat. Nem lehet összehasonlítani sem egy bajnoki találkozón, sem más Bajnokok Ligája találkozón tapasztalható szurkolással."

"A pályán sokkal agresszívebb harcok lesznek, a stadionban pedig elképesztõ hangulat. Ez a találkozó sokkal több médiát vonz, mint általában egy mérkõzés."

"Senkinek nem kell mondani semmit, egy természetes érzés vesz majd körül, hogy ez egy másik játék. Nem csak a brit játékosok számára, hanem a külföldieknek is."


 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!