Rooney a Chelsea egyetlen célpontja a nyáron

José Mourinho megerõsítette, hogy klubja ajánlatot tett a bizonytalan helyzetû Manchester United csatárért, Wayne Rooney-ért.


Mourinho tagadta, hogy egy Chelsea játékost is ajánlott volna a Unitednek csere keretében, és hangsúlyozta, hogy klubja minden tekintetben korrekt módon járt el.
 

A Chelsea kedden benyújtott egy ajánlatott az angol csatárért, de elutasították, ezután felszínre került egy spekuláció, miszerint a Chelsea szerdán 10 millió fontot és Juan Mata vagy David Luíz játékjogát ajánlotta fel.
 
A portugál mester ismételten megcáfolta, hogy egyetlen egy Chelsea játékos részét képezte volna az ajánlatnak: "A Chelsea érdekelt a játékos megszerzésében.Hivatalos ajánlatot tettünk."
 
"Nincs többet mondanunk. Szeretnénk a játékost, ajánlatot tettünk, innentõl a Manchester Uniteden múlik, de bárhogy is döntenek, elfogadjuk. Nem szeretnénk nyilvánosságra hozni az ajánlat részleteit, de annyit elárulhatok, hogy bizonyos mennyiségû pénzösszeg szerepel benne, de játékos nem. Se Juan Mata,se David Luíz."
 
"A játékosaimmal dolgozok az elsõ naptól fogva. Bízom bennük, és boldog vagyok velük, és ezt fogjuk folytatni. Megcselekedtük, amit megkellett a megfelelõ és erkölcsös módon, elégedett vagyok a viselkedésünkkel. Tiszta ügylet volt."
 
"Folytatom amit eddig csináltam, edzek a játékosaimmal, megpróbálom segíteni õket a fejlõdésben, és majd meglátjuk mi történik .Rooney a Manchester United játékosa, nem a miénk. Többet nem szeretnék mondani a Manchester Unitedrõl, se a kollégámról [David Moyes], se annak játékosairól."
 
Arra kérdésre, hogy Rooney, vagy semmi, Mourinho igennel válaszolt.
 
 
Amióta átvette a Manchester Unitedet, David Moyes hajthatalan Rooney eladásában, és ezt újra megerõsítette: "Hacsak nem beszéltem halandzsa nyelven múlt héten, megmondtuk, Rooney NEM eladó. Nehéz folyton magamat ismételni, de elmondom újra. Wayne a Manchester United játékosa,és ez így is marad."
 
Viszont, a Chelsea-ajánlat hírére szárnya keltek olyan találgatások, miszerint Rooney "mérges és zavarodott", azoktól a szavaktól, melyeket Moyes mondott, ami azt jelenti, hogy õ nem lesz elsõszámú játékos a Unitedben.
 
Moyes így nyilatkozott errõl: "Rooney-ról az a véleményem, hogy ha bármilyen okból Robin megsérül, szükségünk lesz rá, és szeretnék annyi opciót erre a posztra, amennyi csak lehetséges."
 
Rooney-nak, akinek haza kellett repülnie csapata szokásos szezon elõtti túrájáról, mert térdsérülést szenvedett, már csak két éve van hátra a szerzõdésébõl, és a sajtó szerint boldogtalan, mert Ed Woodward kijelentette, hogy nem tárgyalnak szerzõdésének meghosszabbításásról.


Skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!