Wenger: Rooney? Fabregas?

Az Arsenal menedzsere elmondta, hogy Rooney fizetése nem lenne akadály számára, valamint szerinte kizárt, hogy Fabregas United játékos legyen.


Arsene Wenger egyik friss interjújában nyilatkozta, hogy nem lenne számukra probléma Rooney bérezése, és ha lehetõség nyílik rá, ajánlatot fog tenni az angol válogatott támadóért.

Rooney állítólag dühös és zavart az miatt, ahogy jelenleg a Manchester United bánik vele, és a Chelsea már meg is környékezte a héten egy ajánlattal a klubot.

Bár tavaly Robin van Persiet eladta a klub épp a manchesteri csapatnak, az Arsenal fõnök elmondta, klubja rendelkezik akkora tõkeerõvel, hogy Rooneyt az Emiratesbe csábítsa.

"Ez történt velünk az elmúlt évben, és ez történik most velük" - mondta Wenger.

 

 

"Rooneynak két év van hátra a szerzõdésébõl, és állítólag el akar menni. A Manchester Unitedé a döntés, de nem jelentene problémát a bérezése."

Kifejtette továbbá, hogy Fabregas nem lesz United játékos. Õ és a klub is érdekelt a spanyol válogatott középpályás jövõjét illetõen.

"Cesc azt mondta nekem, hogy még egy évet még biztosan Barcelonában szeretne tölteni. Én errõl tudok, de közben lehet hogy változott a véleménye."

"Azt ne felejtsék el, hogy elõvásárlási jogunk van, egy szerzõdésben rögzített záradék értelmében. Elhihetik, ha Cesc elérhetõ lesz, az elsõk között leszek, aki meg akarja majd szerezni" - zárta mondandóját Wenger.


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!