Neville: Szombaton nyerni kell

Phil Neville szerint a Manchester Unitednek szombaton mindenképp meg kell nyernie a felkészülési túrájának második mérkõzését, amelyet az A-League All-Stars ellen játszik majd.


A Vörös Ördögök egyik új edzõje szerint fontos, hogy a Singha All Star XI elleni vereségbõl kilábaljanak, miután egy tartalmas héten vannak túl Sydney-ben. "Az elvárás a gyõzelem" - mondta Phil az MUTV Inside the Tour mûsorának. "Kikaptunk Thaiföldön, de a Manchester Unitednek minden egyes mérkõzését meg kell nyernie."

"Mindig, amikor csak valaki ellen pályára lépünk, le akarnak gyõzni minket és ezt még jobban meg kell szoknia a menedzsernek, mert ez a Manchester United útja."

"De az alapok, amiket ránk hagytak szilárdak és erõsek. A klub hihetetlen, ami a fiatal játékosokat és a tapasztaltakat illeti, ettõl folytatható a megfelelõ üzenet továbbadása."

Az elõszezon minden egyes találkozója része a 2013/14-es szezonra történõ felkészülésnek, hiszen a riválisok azon lesznek, hogy ellopják a bajnoki koronát a Vörös Ördögöktõl egy olyan nyár után, amely során egyesek óriási pénzeket költöttek.

 


"Nagyon izgatott vagyok a szezon rajtja miatt" - folytatta Neville. "Arra készülsz egész elõszezonban, hogy nyerj a Swansea ellen. Amikor még itt játszottam, a Community Shield egy nagyon fontos érem volt, amit meg akartál nyerni. Még most is meg akarjuk nyerni, de manapség az is egy felkészülési mérkõzés, de a Swansea ellen már készen kell állnunk."

"Úgy vélem, a menedzser és a klub számára is fontos, hogy jó rajtot vegyen, mert nehéz idõszak lesz ez a szurkolók számára, akik ha lenéznek a kispadra, nem Sir Alexet látják ott, hanem David Moyes-t, mint a Manchester United menedzserét."

"Idõbe telik, amíg az emberek megszokják ezt, mert ez a titulus mindig Sir Alex Fergusont illette, aki szobrot is kapott, ráadásul lelátót is elneveztek róla, szóval óriási hagyatékot hagyott maga után."

"Nem gondolom, hogy a pályafutásom során bármikor is ilyen izgatott lettem volna, mint jelen pillanatban."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!