Van Persie lenyûgözte Moyes-t

David Moyes elsõ alkalommal dolgozott együtt Robin van Persie-vel és mint a legtöbb embert, õt is lenyûgözte az, amit a hollandtól látott.


Van Persie a hét elején csatlakozott a csapathoz és Moyes mindenképp szeretné valamennyi idõre pályára küldeni holnap, a Foxtel A-League All Stars ellen.

A Vörös Ördögök menedzsere így nyilatkozott: "Élveztük, hogy RObin itt van. Nagyon fontos része volt a Manchester United elõzõ szezonjának és remélem, hogy ugyanolyan nagy befolyássl lesz az idei szezonban is."

"Ezen a héten elõször sikerült megnézzem õt. A rövidpasszos játékban kiváló az irányítása, a labdaérintése és a tudatossága. A profizmusa is igazán lenyûgözött. Soha nem panaszkodott, keményen dolgozott."

"Megpróbáljuk olyan posztra betenni, ahol ugyanazt tudja hozni, mint tavaly - góloka szerezni a Unitednek és nagy hatással lenni a csapatra."

"Talán csak a második játékrészben szerepeltetjük õt [szombaton]. Kicsit sok edzést kapott a hét folyamán, hogy biztosan felépítse erõnlétét."

 


David Moyes más csapathírekkel is szolgált az ANZ Stadiumban sorra kerülõ találkozó elõtt.

"Phil Jones az elejétõl szerepelni fog. Nem jöttünk a legnagyobb keretünkkel, ami azt jelenti, mindenki játszani fog valamennyit, ez a terv."

"Azt akarom, hogy 90 percet kapjanak a játékosok. Az elsõ mérkõzésen is ez történt, megpróbáljuk ezen a mérkõzésen is ezt."

A United a Barclays Premier League jövõ hónapban esedékes rajtjára készül és Moyes mindenképp javulást vár csapatától az elõzõ heti mérkõzéshez képest, amelyen a manchesteriek 1-0 arányú vereséget szenvedtek a Singha All Star XI-tõl.

"Azt szeretném látni, hogy elõreléptünk onnan, ahol Thaiföldön tartottunk. Úgy vélem, az erõnlétünk rendben volt a nehéz körülmények között is, de látni akarom, hogy javul a játékunk is."

"Voltak lehetõségeink a gólszerzésre. Az ellenfelet is megajándékoztunk néhány helyzettel, ebben is javulást akarok látni."

"Közeledünk a Swansea City meccshez, egy héttel elõtte pedig Community Shield. A holnapi találkozó fontos, de ha az összképet nézzük, akkor nem a legfontosabb."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!